25 August 2011

Cenusa de trandafir in haine noi

Acum doi ani scriam despre un proiect de suflet: o revista online pentru femei, Cenusa de trandafir. Eh, iata, doi ani mai tarziu am decis sa facem revista "si mai buna", asa ca astazi lansam un nou format! Cadou de ziua noastra :D.

Ce s-a schimbat? Pe langa un layout nou, mai bine organizat (eee, nice, ce ziceti?) principala modificare o reprezinta faptul ca in fiecare luna vom analiza o tema prestabilita. Vom anunta subiectele cu mai mult timp inainte, astfel incat cei care sunt interesati sau considera ca au ceva de spus legat de acest subiect sa ne poata trimite sugestiile proprii si noi sa incercam sa le punem in aplicare, pentru ca ceea ce ne propunem este sa dezbatem tema pe toate partile. Ce mai, vrem "sa descalcim" putin problema, asa ca oricine are idei, intrebari, nedumeriri... este bine venit. Noi vom prezenta idei proprii, opinii ale unor persoane ce activează in domenii ce definesc sau sunt legate de tema aleasa, interviuri, concursuri care sa va permita sa "testati" pe propria piele despre ce discutam, chestionare in care ne puteti prezenta punctul propriu de vedere... dar si rubrici permanente, review-uri si cate si mai cate :-).

Eu ma simt tare bine, cu haine noi si in pragul unui nou inceput, iar in plus tema lunii septembrie este una care ma intereseaza direct: "lumea bio", asa ca ma laud emotionata :-).

2 comments:

Chiulica said...

Imi place site-ul :) Arata foarte fain!

Zu said...

Multumim frumos si te asteptam in vizita :D.