25 July 2011

Plecat-am...

... nu chiar noua (in fine, zece), ci doar trei si nu din Vaslui, ci din Bucuresti, insa aveam dupa noi ditamai valiza-zestre a copilului si o tona de temeri si dorinte secrete de dimineti pline de lene si seri tihnite in doi, caci urma sa ne lasam copilul la bunici, sa tropaie toata iarba din curte, sa cerceteze iepurasii si sa se balaceasca fericit in apa. Bine pentru el, bine si pentru noi, ca tare mai aveam nevoie de asta si o tot planuiam de anul trecut, frici multe si griji pentru mine, ca tot imi e greu sa ma separ de el pentru o perioada lunga de timp.

Insa toate planurile s-au spulberat, visul nostru de odihna in doi s-a naruit si el si ne-am intors acasa in formatie completa, noi doi si piticul. Nu a fost sa fie, pur si simplu au intervenit alte probleme si a trebuit sa ne schimbam planurile... O parte din mine e obosita, deprimata si trista, iar alta se bucura ca e cu cel mic (despartirea e totusi grea) si se apuca de croit noi planuri, mai modeste si in plan local, ca doar copilul trebuie tinut oricum ocupat...

8 comments:

mariamirabela said...

Hai, mai, nu se poate, iarasi? Pai si voi cand mai plecati doar voi doi? La anu'?

maria said...

nuuu, de ce?

MMA said...

Oh, imi pare rau! Sper ca problemele intervenite nu sint grave.

radiowhisper.com said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Radda said...

Hai maaaaa.....:( ce rau imi pare!! Cred ca e minunat sa fii cu piticul, dar tare mi-ar fi placut sa te aud ca te-ai si relaxat, odihnit si ca ati avut cateva zile numai pentru voi :( Eu zic sa incepi sa si pui in aplicare planurile alea modeste, asa unul cate unul, putin cate putin si pana la urma poate reusesti sa strecori asa, pe nesimtite si planul ala maret, cu zile calme si de odihna, in programul verii asteia. Trebuie sa te descurci si sa-ti iasa pana la urma :) Eu sunt increzatoare!

g.cojocaru said...

hai ca va tin pumnii. Trebuie sa gandesti pozitiv. Sigur va veni ea si vremea voastra... curand. ;) Spor la planurile mici!

Ceska777 said...

Sorry ca nu s-a intamplat cum ati planuit. Nici noi nu am mai facut prea multe pentru noi insine de cand cu gaza desi ar trebui. Fetele au dreptate cu pasi mici dar siguri faceti si pasul mare poate mai devreme decat la anul.

Zu said...

@Mariamirabela: nu eram noi daca nu ni se intampla ceva :-))

@Maria Coman: of, nu ma intreba, ca sunt prea furioasa ca sa raspund pasnic :D

@MMA: sunt niste probleme, dar nu, nu sunt chiar asa de grave si cu siguranta nu probleme de santate, iar asta e chiar un lucru foarte bun

@Radda: :D am trecut deja la planurile mici dar dragute, pas cu pas...

@Gabi: multumim, o sa fie bine, sunt doar usor cu corabiile inecate, insa ma redresez eu, ca nu e baiul asa de mare

@Ceska777: urmeaza Revelionul :D, sa vedem ce si cum ne iese atunci. Oricum, am vazut ca ne prinde bine cate o pauza din cand in cand, ne ajuta sa ne incarcam bateriile si sa fim parinti mai buni mai apoi, plus ca si celui mic ii ajuta sa aiba experiente variate in viata.