02 June 2011

Doua capete crete

Pentru ca ieri a fost 1 iunie si eu mi-s sentimentala ca o... carpa, budinca? ( zau daca stiu care era expresia :P), anyway, voila, cele doua capete crete de pitici-parca-s-frati (daca erau dubii, cel mai mic e al meu :D):

 


La Multi Ani pentru cei doi pitici creti si, adaug eu la asa zi mare, La Multi Ani pentru Gogoasa!

5 comments:

Aliceee Traveler said...

Foarte frumoase pozele, felicitari:)
Si copii sunt minunati

Radda said...

Ce cretzulii draguti!!!! :* :* :* Sa fie sanatosi!!!!Iar pe nepotelul tau am avut ieri bucuria sa-l imbratisez, sa-l pup si sa-i fac un shake de capsuni :) (noi doi am facut un pact acum 2 ani cum ca nu mai am voie sa-l pup si sa-l alint decat pana cand va implini 8; am incercat sa ma conformez, dar.....vine ca un pisoias lipicios si nu pot rezista...si pare ca-i place si lui sa fie alintat) Pupici pentru pitic!!

Simona said...

Ce draguti sunt - nici nu ma mir ca toata lumea intoarce capul dupa ei :-))) Eu cred ca tu iesi intentionat la agatat cu copilul, lumea (si daca nu vrea) intoarce capul dupa el, dupa care remarca si mamica de care atarna respectivul capsor cret :-))))
Glumesc, dar sunt niste ingerasi. La Multi Ani!

Ana said...

ce mare mi se pare piticot:)

Zu said...

@Alicee: multumesc, pe mine ma distreaza ca au si cam aceeasi culoare de par.

@Radda: ii place, cum sa nu-i placa??? :D

@Simona: :-)), adevarul e ca atunci cand sunt si doi... e greu sa nu-i remarci. Acum tocmai ne-am intors de la mare si acolo deja isi facusera un grup de fani: o familie de nemti care le zambea incantata de fiecare data cand ii vedea :D.

@Ana: ar trebui sa renunt la numele de piticot,. nu??? Dar nu am gasit ceva mai potrivit, pfff.