29 June 2011

5 minute



Poate ca unui om grabit, prins in alergatura cotidiana, 5 minute i se par foarte putin, insa ia ganditi-va cat stati la stop si ca de obicei semaforul tine in medie 30 de secunde... nah, acum adunati, inmultiti, impartiti si apoi va invit pe Mosilor, unde in vitrina unui magazin se afla o pisica Maneki Neko, din cele care dau obsesiv din labuta... hehe, 5 minute am stat pentru ca piticul sa isi ia "la revedere" de la pisica aia: el ii spunea "pa,pa" si flutura manuta, ea futura din labuta, el pleca fericit, insa cu coada ochiului vedea ca mata insista sa dea din labuta asa ca revenea, politicos, sa ii mai spuna o data "pa,pa"... si tot asa, again and again, timp de mai bine de 5 minute ne-am tot luat la revedere de la pisica aia insistenta :D.

6 comments:

Radda said...

:)) :)) :)) :)) bine ca s-a multumit doar cu 5 minute! foarte politicos piticul ;) dragut!

mariamirabela said...

Hahaha, si mie imi plac pisicile astea... De unde gasiti atata timp, era week-end?

Ana said...

ce dragut:)

Zu said...

@Radda: :-)) daca era dupa el... mai dura, dar am toot plecat eu de langa pisica aia

@Mariamirabela: De obicei venim pe jos acasa de la gradinita, adesea el e cu "motocicleta" (o chestie fix ca asta http://www.mykids.ro/bebe-la-plimbare-c6/triciclete-fara-pedale-copii-s127.html ) si gaseste tot felul de lucruri de facut pe drum.

@Ana: :D Ar trebui sa-mi gasesc un scaunel pliant de carat dupa mine, ca tot ramanem pe langa cate un obiectiv minute bune (ba o rampa pe care se da cu mjotocicleta, ba are el un zid cu o textura mai speciala si ii place sa-l pipaie...)

g.cojocaru said...

:) ce dulce.... :) Eu ma gandeam ca "lungelile" astea nu se intind pana dupa 2 ani, dar vad ca trebuie sa ma inarmez cu rabdare. :D

Zu said...

@Gabi: lumea e mare, multe de descoperit :-))