25 May 2011

Contolul parental

Ok, inteleg ca exista programe pentru controlul accesului copiilor la calculator si internet, dar ma intreb daca astea merg si pe iPhone... Ca pe mine acolo ma doare si tare mi-ar placea sa stiu ce solutii sunt pentru device-ul acesta atat de mic si cam diabolic :D. Nu de alta, dar piticul, cat e el de pitic de doi ani si un pic, deschide fara probleme iPhone-ul lui Bu, intra pe net, pe youtube si isi pune desene animate cu Mickey Mouse.

La doi ani.

Nu, nu eu sunt capul rautatilor, ca doar de al meu iPhone nici nu se atinge, stie ca nu are voie si gata, nici nu isi bate capul... eu oricum sunt inca socata de cat de repede s-a prins de chestiune.

Spuneti-mi insa daca e cazul sa ma stresez sau nu. Ca tehnologia asta moderna si ideea de copil care crestea cu ea la degetul mic ma sperie putin, insa pe alta parte nici nu vreau sa-l cresc micut salbatic ce nu are habar de nimic.

What to do, what to do?

3 comments:

Unknown said...

NU ma pricep ca sa fiu sincera, habar n-am daca exista control parental pe Iphone. M-ai pus pe ganduri desi ai mei kinderi nu-s asa avansati.

MMA said...

Aici gasesti: http://knol.google.com/k/how-to-setup-parental-controls-on-iphone-ipod-touch-os-3-0-edition#
Ce copil destept ai. Sa iti traiasca.

Zu said...

@Laura: eu inca mai incerc sa gasesc media intre "il las/nu il las" - daca era doar dupa mine, nu vedea el telefon/ computer/ televizor prea curand insa nu il cresc singura in pustiu, asa ca merg pe linia controlului: ok, vedem desene dar sa stiu eu care si cat timp... genul acesta de control.

@MMA: multumesc, foarte util link :D