26 April 2011

Houdini in miniatura

Mama pe jumatate adormita isi taraste corpul prin casa, visand la macar cinci minute de liniste in care sa isi restarteze sistemul si sa se pregateasca pentru o noua zi de giumbuslucuri alaturi de pitic. Se prabuseste epuizata pe un scaun si prin jumatatea treaza a creierului trece un gand razlet cum ca e cam liniste dincolo, unde e copilul... insa cum inca nu s-a trezit de tot si toate sistemele nu sunt inca active, abandoneaza ideea si zace in continuare pe scaun, visand la concedii si vremuri demult apuse, cand avea timp liber si lumea i se intindea la picioare.

Firul gandurilor si zambetul sugubat din coltul gurii se sterg rapid la aparitia dracusorului mic si cret, dracusor gol, chiar gol la propriu, ca nu mai avea decat sosete pe el. Puteam sa jur ca avea si un scutec si body pe el, isi zise mama jumulita, admirand odrasla nuda si incantata de ea... asa ca pleca in cautarea obiectelor vestimentare, doar pentru a le descoperi abandonate pe podea, dar temeinic inchise, asa cum le era menit sa sada pe trupul zvarlugei mici. Adica scutecul avea benzile de lipici intacte, iar body-ul toate trei capsele inchise, dovada ca piticul iesise dintre straturi prin miscari ondulatorii de Houdini pornit in evadare.

6 comments:

Ana said...

mmm....poate le a scos de pe el si pe urma le a strans la loc???

mariamirabela said...

Hahaha, ce dragut ai povestit! Si ce smecherie a descoperit Piticot, sa o invete si pe Degetzica, pentru ca ea inca se dezbraca desfacind toate capsele pijamalei si tragind de ariciul scutecelor.

Sper ca ai avut sarbatori frumoase si linistite, cat sa-mi mai tragi sufletul! Iarta-ma pentru email, nici nu mai stiu care este, in ultima luna am fost disperata cautand un apartament in Bru si crede-ma, ca nu-i simplu deloc. Acum suntem mai bine, ne-am linistit, in curand ne si mutam si peste o luna sper sa revin pe linia de plutire.

Zu said...

@Ana: he's not that smart (desi... e al meu, e normal sa fie un mic geniu :D)

@Mariamirabela: Inca nu stiu care e smecheria, astept sa vad daca se repeta, mai ales ca el nu e genul cu dezbracatul, nu prea il pasioneaza subiectul (ok, excludem scosul pantofiorilor, chestie pe care o face incontinuu in casa).

Am citit aventurile voastre, sper ca mutarea o sa fie cat mai usoara si totul se va aseza ca prin farmec :D.

Mamiţuni said...

Bravo, Houdini! (descurcaretii merita incurajati)
Bun venit in epoca nudismului. La noi, epoca asta e lunga si, cand vrei sa-i pui capat, foarte sonora.

Simona said...

Am ramas fara cuvinte... Inca de-astea n-am experimentat (adica scutece stiu cum se dau jos cu scaiul pe ele, dar body-uri... sper sa nu ajung sa gasesc prin casa :-)))) Felicitari lui Houdini pentru... perseverenta ;-)

Zu said...

@Mamituni: ma gandesc sa apelez la partea cu nudismul la vara, intr-o tentativa de "invatat sa faca la olita". Inca imi mai fac ceva curaj :D.

@Simona: sper sa nu imi faca asta pe strada :-))