06 April 2011

Down

Viata mea nu e happy acum: multe boli, operatii, spital pe capul familiei mele ne-au facut sa fim cam haituiti si chinuiti. Piticul e bine, sub tratament si campat la mama (aleluia!) pentru ca mama lui Bu, venita sa ne ajute dupa interventia mea de sambata la alunite, ne-a dat palpitatii cu o pietre la bila si o infectie naravasa, motiv pentru care luni seara a fost luata pe sus si operata, chestie care ne-a speriat destul de tare. Fiind internata in spital, facem ture cu randul, sa o vedem pusa pe picioare si sa stim ca am trecut de tot hopul acesta - infectia rebela inca mai are urme. Bonus, eu am reusit sa ma gripez de zile mari si duc boala pe picioare, taman cand mai sunt si ciuruita in vreo sase locuri, pe motiv de alunite scoase (not nice at all) - mama imi spune "peticel" :D.

Bu alearga intre spital, work si pansatul meu si cum era cam nedormit de ieri incoace, asta seara l-am gasit pe canapea, aproape stand in fund cum era el sprijinit in perne, cu ochelarii infipti intelectual pe nas si dormind in fata televizorului care tiuia de zor si afisa mesajul de "revizie tehnica"...

6 comments:

Radda said...

Offf ...si eu care plang si ma vait zilnic ca viata mea e grea!! Vazand si ora la care ai postat, cred ca inca iti lipseste si acel mult dorit somn (linistit, odihnitor si care sa te repuna pe picioare). L-am vazut si eu pe Bu facand ture pe aici(ca un leu in cusca) si cand am aflat ca e vorba de operatia mamei lui m-am gandit ca iar va fi o perioada mai grea pt voi. Ce sa-ti spun "peticel" (tare simpatica mama ta cu porecla asta :).....sa dea Dumnezeu sa se aseze lucrurile, sa fiti cu totii sanatosi si sa va recapatati bucuria, zapaceala si viata linistita (cu incurcaturile haioase de zi cu zi, specifice voua) si sa uitati repede clipele astea mai grele. Sper ca macar mica vacanta de Pasti si bucuria acestei sarbatori va aduce tihna, odihna si liniste in casa voastra! Capul sus!

Ana said...

draguto, iti doresc imediat dupa asta o perioada usoara, dulce si calma (adica...exact asa cum e viata)

g.cojocaru said...

sanatate multa tuturor! Sa va recuperati rapid!

lore said...

Suntem cu totii alaturi de voi si va transmitem gandurile noastre bune! nu se poate ca atatea mesaje pozitive sa nu aiba efect! Va fi totul bine, sunt convinsa! Curaj! Mai e putin pana in uikend!

Zu said...

@Radda: Eh, adevarul e ca nici eu nu sunt chiar asa de rau, ce e mai rau a trecut si a trecut cu bine, asa ca acum imi mai trebuie doar rabdare si tutun ... :D. Doar ca ma declar obosita de caruselul asta nebun.

@Ana: multumesc frumos, o astept cu bratele deschise si muuuult somn :D

@Gabi: multumesc, abia astept sa ma pun pe picioare, urasc sa fiu bolnava si pe moment sunt complet acaparata de pardalnica asta de raceala.

@Lore: Ai dreptate, vorbele pozitive fac tare bine la moral, mai ales ca eu sunt genul pe care daca il rasfeti nitel, imediat se simte mai bine :D, asa ca multumesc, chiar imi face bine.

Radda said...

Ma bucur ca a trecut greul :) atunci....rabdare si tutun sa ai! :D