24 March 2011

Weekend la casa Zu

Ca sa revenim la ganduri mai bune, iata cum arata casa Zu pe la orele amiezii, in weekend:

Camera 1: Sufrageria. Rasete, tachinari, glume. Patru personaje se joaca pe Wii. Dupa ce au trecut de faza cu fugarit si tras cu diverse sabii in cap in StarWars, au ajuns acum la curse cu masinile in Mario si fiecare invartea concentrat cate un volan in aer. Trei dintre ei sunt adulti insa, in mod suprinzator, al patrulea, Gogoasa, ii cam bate mar.

Camera 2: Bucataria. Cutii de pizza, prajituri, sucuri. Niciun personaj aici.

Camera 3: Biroul. Refugiul meu/ nostru. Prietena mea si cu mine stam la taclale, linistite.

Camera 4: Camera piticului. Cei doi copii carliontati se joaca. Din cand in cand o mai si pornesc la fuga razand catre sufragerie, sau scot cuburile si mosmondesc cate ceva cu ele, ori pur si simplu ataca ratustele de la carusel si cutia cu masinute. Intre o tura prin casa cu carucioarele sau masinutele si un navalit peste mamele din dotare pentru a cere apa, cei doi se distreaza de minune impreuna si sunt adorabili de privit (dar neaparat pe sest): isi zambesc complice, actioneaza la unison (parca sunt clonati), se cheama, se cauta si chicotesc nestavilit.

E galagie, zgomote de masini si accidente caraghioase, exclamatii de barbati ambalati in joc, zdroncaneli de carucioare de jucarie pe gresia din hol, rasete de copii si picioruse micute fugind pe hol. E un balamuc frumos la noi :-).

4 comments:

g.cojocaru said...

:) sa nu ma crezi nebuna, dar eu tanjesc dupa astfel de zile - abia astept sa vina anotimpul acesta si in casa noastra. :)

Zu said...

:-)) da, eu sunt inca surprinsa de ce mi se intampla, mai ales can am vazut ca ii putem lasa singuri la el in camera, sa se joace, wow!... Si imi place nebunia asta, imi place sa am casa plina, sa fie o agitatie pozitiva, balamuc, veselie...

Mariana said...

si eu vreau casa asa, macar o data pe saptamana...din pacate, nu am parte nici de o data la jumate de an

Zu said...

@Mariana: eu asa am crescut, cu balamuc :D... Dar daca iti inviti prietenii, tot nu umplu casa?