22 March 2011

Reluam

Copil bolnav. Febra mare, vomitat din plin pe mine, in parul meu, pe patut... Ca de obicei, nu stim ce are: raceala sau entero/ rotaro etc.? E posibil sa fie ultima, pentru ca doi pitici de la gradi au cazut deja la datorie, el e deja nr 3. Insa in afara de episodul de voma de ieri, care ar putea fi motivat si prin faptul ca avea febra, era agitat, plangea deja isteric (pentru ca "ne certam") si mai si tusea, alte simptome inca nu sunt. In schimb ii curge nasul. Maine ii fac analize la scaun.

Eu? Am deadline pentru vineri la un proiect de care nu am timp si putere, iar hardul portabil pe care incepusem sa-mi adun elemente si idei taman s-a busit. Si zau ca nu sunt Wonder Woman...

10 comments:

mariamirabela said...

Ooo, imi pare rau sa aud ca Piticot nu este bine. NU cred ca-i vorba de stomac, mai degraba de intestine, asa numita "burta". ;)

Ai ramas acasa cu el? Hardul portabil este in conexiune cu super calculatorul performant?

Sanatate multa va dorim!

Oana said...
This comment has been removed by the author.
Oana said...

off, zile mai bune sa aveti!

Irris said...

Saracutul Piticot!Tinem pumnii sa se faca bine cat mai repede!

MMA said...

Dupa cite spui tu e un virus. Trebuie sa il tii pe antitermice si multe, multe lichide. Evita mincarurile solide.
Sanatate va doresc si sa treceti cu bine si peste asta.

Zu said...

@Mariamirabela: am reformulat :D, eu incercam sa evit cuvantul burta... Da, suntem acasa si evident ca eu nu pot lucra, nu am cum iar chestia asta ma streseaza si mai tare. Sper sa reusesc sa stau la noapte sa lucrez, desi tare imi e ca pic si eu lata: noaptea trecuta am dormit doar vreo patru ore, toata ziua m-a fugarit cel mic, i-am si gatit, spalat rufele murdarite...

Hardul nu are legatura cu computerul, este hardul meu portabil, marca mult prea sensibila din pacate, care a decis sa se deregleze pe undeva pe la cap :D si acum nu mai este recunoscut de niciun computer din casa.

@Oana: Multumesc, pana acum e doar febra, maine ii fac analiza si abia astept sa aflu rezultatul, macar sa stiu pe ce lume umblu.

@Irris: Se pare ca la noi e o luna sanatos, una bolnav... astept luna urmatoare :-). Din pacate de data aceasta a picat in plina perioada aglomerata la mine la work asa ca m-a cam terminat.

@MMA: Probabil, desi ma tot amagesc cu ideea ca a facut vaccinul. I-am facut supa clara de legume si i-am pus niste paste de orez, cat sa il tenteze sa o manance. Multumesc pentru urari, sper sa terminam totusi cu rundele astea de boala - mai si pica mereu fix in prag de petreceri: sambata ar trebui sa mergem la o dubla aniversare in familie si sper sa se puna pe picioare pana atunci :-).

MMA said...

Parerea mea e ca se face bine pina simbata.
Asa patesc copii care sint in colectivitate, luna de luna bolnavi, asta cit sint mici, am patit-o cu fiul meu pina la o anumita virsta (nu vreau sa te sperii dar va fi pina la 4-5 ani) pina isi fac anticorpi sau experimenteaza o groaza de virusi si apoi devin rezistenti la ei. Iar in ziua de azi cum si virusii au mai evoluat, s-au mai modificat genetic si la 12 ani se mai imbolnaveste copilul si de la el mai luam si noi.
Iar daca vaccinul l-ai facut in ultimile 72 de ore ar putea sa fie si reactia de la vaccin.
Capul sus si spor la lucru.

Mamiţuni said...

Sanatate!
Am un deja-vu...

Pupam. Sa ai inspiratie!

g.cojocaru said...

multa sanatate piticotului iar tie rezistenta! Sa auzim numai de bine!

Zu said...

@MMA: Da, stiam ca asa e in colectivitate, insa tot m-a doborat :D. Si ai dreptate legat de modificarile virusilor, deja eu ma uit ca parca sunt trenduri: anul acesta bantuie o viroza al carei principal "efect" este gatul plin de secretii (ca sa spun asa :D), anul trecut era cea cu nasul curgand la infiniti... si tot asa.

Vaccinul e facut de mult de tot, eu ma gandeam ca poate el e "pavaza" dintre pitic si boala si asa poate scapam cu o forma usoara. Pe moment cam asa se pare...

@Mamituni: Culmea e ca si eu ma gandeam la deja-vu :D. Multumim si multa sanatate si voua, ca ne pasc vremuri grele, dupa cum vad...

@Gabi: multumesc, deja pare sa fie mai bine si chiar sunt curioasa sa vad rezultatul analizelor (maine le primesc) - vreau sa stiu daca a facut o forma usoara cumva sau vaccinul l-a protejat complet si tot balamucul s-a suprapus la el cu o raceala din cele tipice lui.