09 March 2011

De ziua femeii...

Am ars mancarea.

:D

Bunatate de mancare de mazare (una dintre preferatele mele), gata in procent de ~ 90%, aratand si mirosind grozav. Asta dupa ce ma apucasem sa o fac pentru sufletul meu si abia asteptam sa o gust, pfff... Bu a cotrobait pofticios prin cratita si a declarat ca partea de sus e comestibila, dar, nah, nu mai e ce trebuia sa fie.

De ce s-a ars? Ah, pentru ca m-am dus entuziasmata sa-i povestesc lui Bu cum a fost la serbarea piticului de 8 Martie (la gradinita) si pur si simplu am uitat ca aveam cratita pe foc.

Grrrrrrrrrrrrrr...

5 comments:

Ceska777 said...

Se intampla! Baietii mei au ars aseara mancarea de linte pusa la incalzit....cine stie cu ce s-au luat. E prima cina fara mine (job) si cand au venit sa ma ia gaza a si raportat: "tati a gatit azi!".
Saracul tati nu a avut decat sa incalzeasca lintea, sa fiarba macaroanele si cremwurst-i. Azi le las risotto cu legume ei trebuie sa mestereasca o salata. Poate mai reusesc performanta sa-mi arda oala...

Oana said...

mi se intampla frecvent..:)
ps:raspund la mail cum imi fac putin timp

g.cojocaru said...

:)) motivul uitarii este mult mai important decat mazarea asa ca se iarata! ;)
de 8 martie si eu am stat in bucatarie ... si am reusit performanta de a sta in bucutarie sa gatesc ceva... nimic complicat - un tiramisu si niste legume gratinate cu ficatei wok. Am zis ca macar o data pe an sa imi merit si eu statutul de femeie. :)))

mariamirabela said...

Si cum a fost la serbare? Nu ne povestesti?

Zu said...

@Ceska: :D deci si la case mai mari...

@Oana: mie nu, am mai ars o singura data o cratita, incercand sa fac orez cu lapte - of, am frecat dupa aceea la biata oala :-))

@Gabi: :D eu aveam pofta de mazare, chiar abia asteptam sa o mananc. Stiu ca era 8 Martie, dar mi se pusese pata :D. Oricum tu ai gatit, nu gluma - eu doar am invartit lingura prin tigaie...

@Mariamirabela: povestim, povestim cat de curand... Dar a fost bine, piticul mi-a pictat o rama foto (de carton) - evident ca e mazgalitura, dar e facuta de el, cu manutele lui si cu mutrita aia concentrata, plus ca mai are si o poza cu el facuta de cei de la gradinita si rade cu gura pana la urechi, e adorabil :D - iti dai seama ca e un obiect pretios pentru mine.