31 March 2011

Bu si Zu la balamuc

Dupa o perioada agitata si mai ales ultima saptamana in care am tras de mine ca un catar, casa e cu fundul in sus. La propriu, iar chestia asta nu prea ma/ ne caracterizeaza- ok, nu suntem noi mr&mrs perfectiune, dar nici chiar asa. Insa daca nu aveam noi casa ca la balamuc, nu aveam eu parte de urmatoarea sceneta, admirata in timp ce zaceam pe canapea, ieri de dimineata (hei, imbracasem copilul de gradinita si imi trageam sufletul :D):

Bu iese din dormitor, agale: nu mai am tricouri calcate... apoi se duce in baie, de unde se intoarce cu o figura usor confuza, in timp ce rostea: in baia mea nu mai am sapun... Intra la mine in baie, de unde revine in sufragerie, mormaind nedumerit in barba: iar in baia asta nu exista prosop...

:-) eu deja radeam singura...

5 comments:

Anonymous said...

:) It's time for a menajera...

Camelia said...

imi suna cumva cunoscut...

Irris said...

Cred ca-i o chestie universal valabila intr-o casa cu copil mic,e de la sine inteles :))))
Tot ce poti face e sa razi,ca de altceva nus daca e timp :))))

g.cojocaru said...

macar omuletul nu s-a pus pe distrus casa :D

Zu said...

@Anonymous: corect, din pacate, la noi la castel avem doat pe cineva care face curat, nu se ocupa si de prosoape, sapunuri si alte fineturi :D...

@Kamelia: :-)) asta ma face sa ma simt mai bine...

@Irris: de ras, radeam in hohote, mi s-a parut super simpatic - dar adevarul ca eu sunt o fire care nu rezista mult in dezordine. Ok, nu trebuie sa fie impecabil totul, dar haosul imi bruiaza gandurile, am nevoie de putina ordine ca sa pot functiona eficient.

@Gabi: daaa, inca e cuminte, sper sa nu ii vina idei prea curand. Si si eu inca mai sunt maniaca: avem un cosulet pentru sinele de tren si trenulete, altul pentru masinute, altul pentru animalele in miniatura... si tot asa, inca le mai tin pe caprarii.