01 December 2010

Yep, e al meu

Şi ce cap frumos răsare!
Nu-i al meu? Al meu e oare?

:D

E al meu tot, piticul meu de care ma minunez singura uneori :-)))...

13 comments:

maria said...

oau, ce mare e....sa-ti traiasca, sa va traiasca

BB la Bord - Blog pentru parinti said...

Frumos tare pustiul tau! Sa va traiasca!

Oana said...

da, si mie mi se intampla sa ma mnunez asa:)
sa fie sanatos!

Mamiţuni said...

Sa-ti traiasca!
Ptiu, sa nu fie de deochi, ca frumusel mai e!

Monica said...

frumos copil!

Zu said...

@Maria: da, nu imi vine sa cred... si intelege aproape tot ce ii spun, ma termina asta, sa am deja un partener de dialog :D. Inca ma mai amuza ideea ca bucatica asta de om are atata personalitate.

@BB la bord: Multumesc frumos, m-am umflat toata in pene acum... :-)

@Oana: de multe ori ma trezesc zambind amuzata de tot ce face bucatica asta de om, sau mai comentez cu sotul ce minunatie a mai facut, cat de dulce e, sau pur si simplu cat poate sa ne fie de drag... e incredibil ce inseamna sa fii parinte.

@Mamituni: multumesc, poza aceasta a fost facuta la o nunta si abia am primit-o, recent: m-a luat complet prin suprindere, of, ce a crescut/ dospit inima in mine :-)))!!!!

@Forfecutsa: Multumesc, zise closca mama, mandra nevoie mare...

mariamirabela said...

Desi il stiu, l-am vazut, ne-am jucat impreuna, tot mi-a stat inima in loc si am inteles ce simti: e frumos tare si are o privire... E clar ca intelege tot ce-i spui. Sa va traiasca!

Ella said...

Da, inteleg perfect ce ai spus in raspunsul la comentariile prietenelor tale.

Este foarte frumos baiatul tau, mi-a luat si mie ochii poza asta. Sa creasca frumos si sanatos si parintii pe langa el :P

Zu said...

@Mariamirabela: E chiar o fotografie reusita, mi-a placut mult de cand am vazut-o :-) si, cumva, zic eu ca e si in caracter...

@Ella: multumesc, la mine e oricum puiul ciorii, insa cand imi spun si alte persoane... Sunt curioasa cum o sa arate cand va creste, imi e imposibil sa vizualizez ceva, nici macar sa imi dau seama daca va semana mai mult cu mine sau cu tatal lui.

lore said...

E un baietel frumos si merita ca poza aceasa sa fie transformata intr-un tablou.
Am vazut intr-un magazin expuse nsite poze ale baiatului patroanei: baietelul ei la un an, la doi, la trei...
M-am gandit mereu ca ar fi frumos sa avem un perete cu cate o poza reusita a fiecarui an de existenta a baiatului. A voastra ar putea fi asta: bebeZu la un anisor. Ai sa vezi la anul ce mult a crescut tocmai prin alaturarea pozelor!

Zu said...

@Lore: cand piticul a implinit un an am facut sedinta foto la fotograf (poza asta e mai recenta, nu e de acolo :D) si e o amintire grozava - ne gandim daca sa nu repetam experienta in fiecare an...

Ana said...

fatza de model:) clark gable here I come =))

Zu said...

:-)))) nu ma gandisem la asta