23 November 2010

Sick. Again

I am soooo looooosing it... cum era aia? Sick and tired of always being sick and tired urla Anastacia intr-o melodie? Aha... voila, asa ziceam si eu!

Anastacia - Sick and tired
   
 

Recapituland, de la 1 noiembrie incoace lucrurile arata cam asa: gradinita - raceala bebe - gradinita - viroza ataca piticul - mama copilului cazuta la datorie - bunica bolnava - bunicul bolnav - mama si copilul reveniti - petrecere in familie super faina - Bu bolnav - gradinta - tuse copil - mama piticului racita again - doctor - stam in casa/ acasa - aerosoli la ordinea zilei.

Concluzia este ca moralul meu se scufunda si ca sunt incontinuu obosita, nedormita, in urma cu toate cele, haituita. Nu simt ca se apropie sarbatori, final de an sau alte minunatii, de fapt sunt usor blocata intr-un univers plin cu medicamente in diverse doze si fantome ale lucrurilor nefacute al caror deadline tipa isteric. Nu e sfarsitul lumii, I know, insa eu nu sunt eu cand optimismul ma lasa balta si hazul de necaz isi ia si el picioarele la spinare din viata mea - de aici si vaicarelile de rigoare. In lipsa de optimism si umor, ma vaicaresc si ma descarc.

10 comments:

alina said...

of, te inteleg, stiu cum e. putere sa rezisti pe baricade iti doresc!

g.cojocaru said...

ne alaturam si noi galeriei. :) Multa sanatate si orizonturi mai senine!

Unknown said...

Si al meu tuseste, vreau sa-l duc azi la doctor. Tine-te bine ca trec si momentele astea.

Monica said...

Of,asta e partea mai putin placuta a "intrarii in comunitate". Isi "calesc" puiutii organismul cu toate racelile posibile...si voi odata cu el.
Of...evadati doua zile la munte, macar va bucurati de aer curat, pana scapati de bolit.
Va pup
Insanatosire grabnica

Roxana said...

of, multa sanatate si sa treaca repede raceala asta:). Banuiesc ca e oarecum inevitabil, din combinatia gradi si vreme schimbatoare nu paote iesi ceva bun...pupici piticului

Oana said...

deci chiar toti copiii dusi la gradinita se imbolnavesc imediat??
sa va faceti bine, cu totii!

Radda said...

eu cred ca lucrurile vor fi cam asa: 1.o sa treaca si raceala piticului si a ta si a lui Bu; 2. datorita apropierii cu pasi repezi de sarbatorile atat de frumoase, vei simti deodata ca ai aripi, super energie si optimism, asa ca vei recupera timpul pierdut si vei respecta dead-line-urile; 3.te vei regasi, linisti si aduna si vei porni voioasa cu piticul dupa tine, la cumparat cadouri si lucruri mici, dragute si haioase pentru sarbatori: cadouri, mici decoratiuni, cate o hainuta sau jucarioara pentru pitic, pentru tine....(suna bine nu? :) )4.vor veni sarbatorile cu un brad mare, frumos, verde si aromat, cu cadouri multe si dragute, cu fulgi mari de zapada, cu plimbari in parc cu saniuta.....ahhhh ....si deja, ce sa mai zic......o sa fie atat de frumos incat vei uita clipele grele si situatiile ce par fara scapare; in concluzie: smile,smile, smile!!!

Zu said...

@Alina: multumesc, inteleg ca asa e primul an, asa ca imi trebuie multa putere :-). Nu stiu cum rezisti tu cand ai trei copii bolnavi in casa...

@Gabi: :-) multumesc frumos, respir adanc...

@Laura: Cum e piticul? La noi a fost si e cea mai crunta raceala de pana acum. Am inteles insa ca e o viroza care a cam naucit multa lume, indiferent de gradinite...

@Forfecutsa: Da, stiam ca asa o sa fie, insa nu mi-am imaginat chiar atat de multe zile de boala. Nu am reusit sa plecam ca am ramas tare in urma cu lucrul si tot ma lupt sa recuperez, abia acum sunt mai linistita ca am cam ajuns la zi.

@Roxana: Multumim, da, sunt mici si stau toata ziua lipiti unul de celalalt - oricat ai vrea sa-i protejezi, tot isi transmit imediat de toate... m-am dumirit si eu ca asa e.

@Oana: dap :D. Poate merge facuta o cura de imunizare de un an inainte, ceva homeopat... ma gandesc ca nu e o idee rea...

@Radda: :-))) multumesc, deja m-am luminat toata citind ce ai scris...

mariamirabela said...

Oooo, imi pare rau sa aud asta. Cred ca ceva tratament preventiv inainte poate ajuta. Eu i-am dat un preparat natural Degetzicii cu vreo luna inainte sa fim in contact strans cu fetita prietenilor si continuam cura cat este iarna de lunga, 20 de zile pe luna. Si cand spun contact strans ma refer la baut cu aceeasi pai, dat biberonul cu apa de la una la alta, tusit, stranutat una in fata celeilalte, ce sa mai, ca si cum am trai in aceeasi casa. Pana acum este ok, nu are nimic, sper ca si de acum incolo sa fie la fel.

Va dorim sanatate si fie ca magia sarbatorilor sa va cuprinda sufletul cat mai repede! :)

Zu said...

@Mariamirabela: si eu i-am facut imunizare, pe tot parcursul iernii, si anul acesta si anul trecut si a fost foarte ok pana cand a ajuns la gradinita, unde sunt mai multi copii - inainte era mereu pe langa 1-2 copii si nu au fost probleme. Acum am sa merg cu el si la un homeopat, ma gandesc la o imunizare ceva mai de durata, poate sa ne ajute pe termen lung.