20 October 2010

Una pe an

In bunul spirit al familiei noastra, conform principiului clasic "nicio masa fara peste" - ah, nu, pardon, nu, nu era asta principiul, ci "niciun an fara o camera renovata"- anul acesta avem, ta-da-aam, bucataria!!! Asta pentru ca domnul aragaz o cauta cu lumanarea, doh!

Si cum nu puteam sa ne oprim doar la a schimba aragazul (banal pentru noi, zau asa!), am atacat si chiuveta (robinetul era prea jos, mereu ma impiedica atunci cand aveam oale mari) si blatul si corpurile de sub el. Bref, jumatate din bucatarie, sa stim o treaba :D.

So: vasele din bucatarie sunt in sufragerie (happy piticot here), aragazul vechi e in balcon iar rufele de uscat au fost exilate in birou. Acum suntem pe final si e relativ bine: inainte si microundele erau in birou si nu, nu aveam aragaz si nici chiuveta (just imagine that!), navigam cu gratie cu mancarea de la frigiderul din bucatarie in birou, sa o incalzesc si apoi pe hol, unde era scaunul de masa al piticului (mancare facuta de mama, evident, si adusa de la ea de acasa :D.

4 comments:

Diana Cornea said...

Mai, tu stai bine cu nervii:))

g.cojocaru said...

spor la treaba sa aveti! :) simt ca "aerul" nou va aduce cu el un iz de puteri magice in ale gatitului, de nu o sa mai ai stare sa stai o secundica. :P

mariamirabela said...

Chiar, iti dai seama ce te muffins vei face tu de acum incolo la cuptorul cel nou? :)

Zu said...

@Diana: inca.. :-))

@G.Cojocaru: Daaa, right :D. Eu cam asa imi doresc, sa fac diverse, dar cumva sa nici nu devin sclava bucatariei- sa vad cum imi iese figura :D.

@Mariamirabela: :D. Am gasit si o reteta de tarta de gris, ooooo...