27 September 2010

Lecturi de septembrie

Online, ca offline... sunt tare off :-(. Parca nu mai gasesc nimic bun-bun de citit. Si caut Oscar si Tanti Roz de o vesnicie, parca a inghitit-o pamantul in librarii... La fel si Romain Gary, de care am citit eu la Ana ca e de citit si mi-am notat sa-l caut, pfff, riight, ca il caut de mi-a venit plictisul. Si tot asa: am o lista intreaga de cautat si suficienta lene cat sa nu le comand online, asa ca atunci and ma vad intr-o librarie scot lista si le iau la puricat, dupa care ma descurajez complet ca nu gasesc nimic si nu imi mai vine sa imi iau nimic... ca tare multe carti sunt si nu ai habar peste ce dai, plictisitoare chestie.

Revenind insa la online...

La capitolul motherhood sunt cele mai multe descoperiri:
- cel mai tare kid ever, cu niste replici geniale: aici e doar o mostra :-)
- o descriere grozava, plus foto pentru "the supreme being" :-)
- si pentru ca ziceam de foto, huh :-)
- cred ca cele mai ciudate inventii pentru copii posibile, de care nici nu aveam habar ca exista
- o opinie foarte bine formulata, despre garduri, un post ce mie mi-a placut

Umor, umor, umor:
- de copil aici
- mai inspre haz de necaz cand e vorba de banci si comisioane, in doua episoade: aici si aici
- si tipic Cabral aici si aici

Iar in rest:
- the big news, o ghicitoare cu raspuns inclus in titlu :D. Yep, pot sa ma bucur public :-)
- imagini de savurat, suspinat, visat aici si aici (registre diferite)
- comunicare geniala si unitara
- ganduri de analizat si procesat aici

6 comments:

Mihai said...

la romain gary ma consider expert, asa ca: "Prima dragoste, ultima dragoste" (lectura obligatorie) si "Radacinile cerului" ai putea sa le gasesti la Libraria Rao din Statia de metrou Eroilor (partea cu Spitalul Universitar); "Clar de femeie" o gasesti sigur la o librarie Humanitas, iar "Himere" (mi-a placut mult) vad ca se gaseste la Libraria Eminescu de la Universitate; cat despre 'Ai toata viata inainte", (foarte frumoasa) s-ar putea sa mai fie la anticariatul de pe Doamnei unde se gasec cam toate cartile Cotidianul la 2 lei (si-n stare perfecta). Hai, la treaba!

Zu said...

@Mihai: :-)) prompt, domnule, prompt! Multumesc frumos.

Ana said...

yep, e prompt my bro:)
tot de la el am primit Jiri Marek - Unchiul meu Ulise. iar de la celalt frate (fara blog) povestirile lui Raymond Carver, Despre ce vorbim cand vorbim despre iubire.
Excelente amandoua si cred ca se gasesc pe toate drumurile:)

Zu said...

Azi ma duc la Afi: daca nu gasesc niciuna dintre toate acestea, zau ca le comand! Howgh! :D (mai ales ca am papat toate cartile Millennium).

Anonymous said...

cred ca te voi dezamagi, dar caut "oscar si tanti roz" de mai bine de 1 an. inclusiv la targuri unde am discutat direct cu editura, daca pot sa zic asa. de asemenea intr-o librarie a editurii unde il cunosc pe unul din vanzatori (unul din copii venicinilor din "apartamentul de dedesubt" de acasa, de "cand eram la mama fata"), care a verificat si paraverificat in sistemul lor. se pare ca s-a epuizat. poate prin vreo librarie uitata de lume, prin vreun colt uitat de provincie.

Zu said...

@Anonymous: oh, vai, deci anticariatul ramane solutia finala... pfff. Desi cred ca ar face bani buni daca ar reedita cartea, dar, well, nu stiu daca ma pot baza pe asta.