17 September 2010

Lacrimi

A doua oara cand pleaca mai mult timp de langa mine. Iar am plans. E prea liniste in casa si am un gol in suflet.

Trece, stiu. E bine, stiu. E bine si pentru mine, stiu. In realitate totul e grozav, stiu.

Dar tot am plans.

13 comments:

g.cojocaru said...

o sa ai timp pentru tine si o sa poti sa iti incarci in liniste bateriile, astfel incat atunci cand se intoarce sa poti sa rezisti fara probleme valului de plansete, nazuri... sau cine mai stie ce i s-o mai nazarii pana atunci.
... si nu-mi zice coaba... ca din pacate cam asta e adevarul. am aflat si eu intr-un final. ;)

mariamirabela said...

Aaaa, a plans si tu? Ca eu credeam ca doar Piticot. Si mai credeam ca tu esti mai barbata decat mine, eu care as fi bocit trei zile si trei nopti. De fapt, gresesc: n-s fi bocit ca nu as fi lasat-o sa plece.

Zu said...

@G. Cojocaru: Stiu, pfff, dar tot e casa goala... Aveam nevoie de o pauza si de aceea am stabilit planul acesta de bataie cu sotul, sa-mi mai adun si eu mintile pe unde s-au raspuandit :-)). Oricum, trece, azi sunt mult mai bine, insa uite ca nu credeam ca o sa mai plang ca prima data. Ma gandesc ce o sa fac e cu gradinita... :D

@Mariamirabela: Doar eu am plans, el nu. Nu plange la despartiri - ii explic ce se intampla si el e ok. Era si cu tati si bunica, nu avea nicio problema. Probabil ca o sa ma mai caute din cand in cand prin casa, insa data trecuta a stat la bunici fara probleme, s-a adaptat foarte bine. Ziceam mai sus de gradinita - acolo s-ar putea sa planga daca vede ca il tot las zilnic, insa acum nu plange daca il las cu altcineva. Eu plang :-))))))

g.cojocaru said...

inca mai sunt zilele Bucurestiului, asa ca poti da o fuga in centrul vechi, ca sigur gasesti un spectacol ceva... sau fugi la talciocul de la verde cafe. Iesi si respira, nu mai sta in casa pare goala! :)
Saptamana asta nu te mai gandii la gradi, nu te mai gandii la nimic!! ;)

Zu said...

:-) Da, azi ma duc la talcioc si maine la Baby Expo.

g.cojocaru said...

:D si noi ne-am propus sa ajungem azi la talcioc! :D Este primul astfel de eveniment de care aud din timp, si chiar vreau sa ajung. Macar sa nu mor toanta!

Zu said...

:-)) si eu la fel! Tot vreau sa ajung de ceva timp si nu reusesc, acum gata! Voi pe la ce ora mergeti? Poate ne intalnim (daca ne recunoastem...).

g.cojocaru said...

... cred ca in jur de 16 ... asta daca pastreaza Maria tendintele generale ale programului. Noi nici nu stim exact unde este locatia, asa ca ne asteptam sa bajbaim un pic dupa ea... daca vezi o bruneta tunsa scurt si nemachiata de secole cu un nene neras langa ea (timpul devine o problema din ce in ce mai mare) si cu un copil zambitor, sociabil si tare vorbaret, sa stii ca noi suntem aia! :D

Zu said...

:-)) Ok, sper sa va gasesc. Eu sunt tunsa pana la umeri, cu suvite blonde si port ochelari. Nu am copil, nici sot :D.

Oana said...

:)))))descrierile au fost facute amanuntit, deci sunt curioasa, v-ati gasit??
si noi am fost, dar am terminat repede:)

Zu said...

@Oana: Daaa, ne-am gasit, ca in filme :-)). Pacat ca nu ne-am intalnit si cu tine, a fost foarte simpatic.

Oana said...

noi am ajuns pe la inceput (cred) si am fost f rapizi, ca ilinca era cam smiorcaita
data viitoare:)

Zu said...

@Oana: mi-ar face placere :-)