16 August 2010

Gaga imposibil

L-am revazut astazi si am aceeasi reactie: bai, la videoclipul asta se uita si copiii!!! Ca doar e difuzat la orice ora pe toate posturile de muzica! Si ok, piticotul se uita la ce pun eu, dar un copil mai mare se uita singur la televizor!

Eu sunt satula: ori dai de asa ceva, ori de femei in costume de baie si tocuri care se bataie indecento-sexy, sa taraie pe podea sau se zbenguie sub stropi de apa. Ati ascultat versurile astea? What I want is what you want - asta ca sa dau doar un exemplu...

Adica fain, ascultam muzica, dar ce naiba se intampla, zau???

Si dupa aceea ne plangem ca am ajuns obiecte sexuale.

3 comments:

ILANA ANDREEA said...

Oribil! Am rezistat pana aproape de final doar auto-impunandu-mi!:(
Eu oricum n-o inteleg pe fata asta si nici muzica ei. Pot sa apreciez inovatia in domeniul imaginii, dar in rest...bleah!
Si la BritAwards a luat o gramada de premii :(( Oi fi eu batrana...nu stiu...

Andreea said...

Pot sa ma felicit inca o data ca am renuntat la televizor:)?Cand Matei va avea 2 ani ne vom achitiona unul pentru Tom si Jerry si alte asemenea, dar fara cablu (bine, nu o eternitate, doarece nu vreau sa rada copiii de el la gradinita ca nu are cartoon network).

Zu said...

@Ilana: nu-i asa? Nici macar nu e estetic sau ceva... e mai degraba grotesc iar aluziile sunt foarte clare. Ok, fiecare are dreptul sa faca ce vrea, dar eu nu sunt fericita sa stiu ca nepotul meu vede asta.

@Andreea: :-) buna idee. Noi il mai avem - insa sta mai mult inchis, doar seara ce il mai deschide sotul. Eu nu mai suport decat filme si seriale, stirile si talk show-urile ma termina, poate de aceea sunt atat de socata: daca nu m-am mai uitat la altceva, acum am descoperit ce mai e pe piata muzicala.