04 August 2010

Era caninilor

Suntem la munte, doar eu si piticot, prima data cand ne incumetam la asa aventura. Dar de', domnul e deja mare si mi-am permis sa incerc. Si e bine, el e fericit, eu linistita, nu e canicula ci tare placut afara, iarba si miros de natura, relaxare si mult frumos in jurul nostru.

Problema este ca atunci cand am decis sa ma lansez in aventura, piticot a uitat sa ma informeze ca are de gand sa inceapa campania "acum imi ies caninii"... Dupa ceva maraiala majora, o noapte cu urlete si diaree cat cuprinde, raportam cu mandrie ca avem un canin in dreapta sus (!!!) :D. Ziceam eu ca el e grabit-rau: chiar e, are deja o groaza de dinti si ceva masele, credeam ca ne oprim anul asta, dar iata ca nu, omuletul are planuri mari si se vrea cu dantura completa cat mai repede...

Din cauza aceasta el e ceva mai solicitant ca de obicei si ultimele zile am stat si la propriu si la figurat dupa fundul lui :-). Sunt destul de obosita si fur minutele libere ca sa ma odihnesc, dar altfel suntem amandoi bine, cu senzatia de "vacanta" in suflet :-).

7 comments:

maria said...

ooof, si smaranda zbiara la greu noptile. eu tot sper ca sunt dinti, dar nimic deocamdata. si daca zici ca la canini va fi si mai greu deja ma panichez

Unknown said...

adica deja canini? noi abia ne laudam cu dintele nr 7... si dupa sesiunile de urlete si mirolaieli nocturne cred ca il urmeaza si nr 8... si speram macar sa iasa mai multi deodata. asa la oferta...

nu de alta dar nu mai avem nervi multi intregi si intacti...

maria, drumul e luuuung si presarat cu muuuuulti.... dinti :))))

adra_bell said...

Vacanta placuta!
La noi nu s-au facut simtiti caninii, dar au compensat si plusat maselele

Zu said...

@Maria: noi am trecut destul de usor peste dinti, caninii (au cel putin primul) se dovedesc cel mai mare hop de pana acum in materie de dinti. Pana acum am avut parte doar de o zi -doua de maraiala, saliva la greu, urlete din neant... si cam atat. Am folosit insa din belsug Calgel si jucarii din cele de pus la frigider (acum merg chiar pe varianta fructelor: pepene rece, banane de la frigider :-)).

@Bogdana: Da, si eu credeam ca ne-am linistit o perioada... char ziceam ca pana anul viitor avem o pauza, dar nimic, omuletul e pornit :D. Simpatic a fost ca eram atat de convinsa ca am terminat-o anul asta cu dintii si ca ne-am facut norma, ca mi-a luat o zi intreaga pana cand mi-a picat fisa ca 1+1 fac doi, adica toate simptomele alea adunate inseamna ca trebuie sa ma uit dupa dinti.

@Adra_bell: Multumim frumos. Auch, sper sa nu fie mai rau de atata la masele, ca mie mi-a ajuns...

maria said...

bogdana- mda, stiu, deocamdata numar cu 0...

mariamirabela said...

Zu: aoleu, si tu esti singura cu el? Trebuie sa fie greu, mai mult moral, daca nu si fizic.

Am vazut ca ii dai pepene din frigider si banane din congelator? Este ok cu gatul? Si mie mi-a trecut ideea prin cap (doar asa, de fun, ca dinti nu avem in plan, suntem niste fericiti), dar mi-a fost teama sa nu ii stric gatul.

Zu said...

@mariamirabela: sunt singura, dar nu e un capat de tara. Mi-e mai bine decat in caldura (canicula) din Bucuresti, plus ca se anunta vizite (in weekend nicidecum nu sunt singura, navaleste lumea :D).

Nu a avut deloc probleme cu gatul pana acum, dar nici eu nu ii dau fructele inghetate bocna si nici in cantitati mari- cat sa morfoleasca linistit acolo...