26 August 2010

Cenusa de trandafir

Proiectul meu alternativ, revista online pentru femei Cenusa de trandafir a implinit un an :-).

Spuneam la momentul infiintarii ca "scriu la fel ca aici. Sunt tot eu :-). Dar vorbesc despre o latura a mea si problemele/ intamplarile tipice ei. Pentru ca sunt femeie. Si am cam obosit sa mai citesc doar despre ce machiaj se poarta vara asta sau cum sa il cuceresc. Asa cum spuneam si intr-un post mai vechi... Cred ca a fi femeie inseamna mai mult de atat si ma intereseaza sa aflu cum reusesc alte femei sa "jongleze" cu toate aspectele vietii cotidiene, sa gasesc acele lucruri care ma fac diferita, sa aflu informatii utile sau pur si simplu sa citesc povestile de viata ale unor femei care chiar inseamna ceva."

Acum ca "avem si dintisori" :D, sper ca am reusit toate acestea :-). Mai e drum lung de parcurs si multe de invatat si perfectionat, pana acum pot spune doar ca a fost greu, a fost frumos, a meritat, speram la mai mult si la mai mare si ne bucuram de orice prieteni noi, vizite, comentarii, guest posteri sau colaboratori castigati.

Si da, sarbatorim! Am decis sa ne aniversam printr-un concurs!

2 comments:

g.cojocaru said...

sa fie intr-un ceas bun si la mai mare!! :)
nu stiam de proiectul alternativ... dar promit sa-l rasfoiesc. :)
Felicitari.

Zu said...

Multumesc, te astept in vizita si acolo si sper sa iti placa :-). S-a nascut din revolta data de tot ce se gaseste in revistele din ziua de azi si s-a dovedit o supapa buna pentru evadarea din banalul cotidian :D.