13 July 2010

Spatiu, freedom

Mie imi plac spatiile deschise, casele aerisite si luminoase, dezordinea organizata, minimala (cat sa se vada ca acolo sta cineva, daca e prea curat si organizat e neprimitor) si spatiile deschise. Cam asa imi si propun(eam) sa traiesc, in limitele bugetului, evident. Doar ca de ceva timp incoace incep sa cred ca obiectele din casa sunt ca buruienile, daca nu le plivesti din timp te napadesc.

De unde am atatea lucruri, zau??? Ca nu mai razbesc printre ele, atatea troante si catrafuse... Si de unde tot vin???

8 comments:

Ana said...

poftiiiiim???
reciteste ti ultimele 50 de post uri, sa vezi cate chestii cumperi:))
nu te mai vaita, ca tu le aduci:)))

Zu said...

Bine, bine, sa zicem ca intru la "dieta", dar cu astea din casa ce ma fac??? :D

Diana Cornea said...

Le donezi!

Diana Cornea said...

sau le depozitezi intr-o debara uriasa!!!!

Roxana said...

Eu am strans in primavara saci cu haine pe care nu le mai port, desi sunt aproape noi, pantofi, papuci, etc. Am zis ca le donez. Au zacut vreo 2 saptamani in hol. Intr-o zi i le-am dat femeii de servici. A fost foarte incantata:))

Zu said...

Eu am gasit o biserica la care am mai dus, insa parca tot se aduna... si nu e vorba doar de haine, ci de 1000 de nimicuri care tot apar de peste tot si ma napadesc. Imi vine sa o iau in sens invers: sa golesc toata casa si sa bag in ea doar strictul-strictul necesar :-).

Ceska777 said...

Azi am cumparat niste cutii (4, de carton cu capac destul de chic) ca sa mai depozitez (ascund) din nebunia de hartoage ce se aduna. Unul e pentru creatiile copilului, altul aduna carti postale, felicitari, vederi primite de cand suntem impreuna la diferite ocazii, a treia hartii, a patra hartiiiiii.... Si mai am de trait, sortat etc.

Zu said...

@Ceska777: eu sunt fan cutii :-))) - imi vine sa le cumpar numai pentru ca sunt atat de dragute, simpatice si par sa-mi ordoneze singure casa...