30 July 2010

Prima scena

Azi am avut prima criza de urlete si lacrimi imense in parc. A lui, nu a mea :D. Copilul meu linistit si cuminte a tipat si s-a zbatut de a incremenit toata lumea din jurul nostru. Si pentru ce? Pentru un carucior roz, de papusi, pe care il impingea vesel nevoie-mare peste tot... El are o pasiune pentru chestiile de impins, la viata lui a plimbat prin casa tot ce a putut, de la scaune de masa la taburet, carucior (cel real), tricicleta si tot asa, so, probabil ca va trebui sa-i cumpar un carucior de jucarie (oare exista si pe alte culori decat roz??? :D). Iar caruciorul acesta avea, mot, un animalut de plus (leu, catel?) care a fost repede tradus drept catel in mintea piticotului si dragalit ca atare.

11 comments:

Unknown said...

Ha, cred ca asta-i doar incepututul. Pana acum Andreiutu m-a scutit de scene deosebite in public dar ma intreb si eu, pana cand? In schimb imi face scene acasa cand vede ca e frumos afara si ca nu-l scot. Aproape ca nu mai pot face nimic dupa ce se trezeste ca e atarnat de picioarele mele sa iesim. Sa-nebunesti, nu alta!

Martha said...

;)) welcome in the club. Toma are caruciorul sus numit de pe la 1 an si ceva, de cand a inceput sa stapaneasca mersul biped. Tot dragoste la prima vedere a fost cand s-a intalnit cu el la finuta noastra ce e mai mare cu cateva luni decat el.
Si nu, nu exista altfel decat roz ... cel putin eu nu am gasit. probabil nu s-au gandit ca si baietii pot face o pasiune pt carucioare :))
Al meu il plimba pe Cookie (replica lui Cookie Monster din Sesame Street)caci dintre toate chestiile plusate doar el a fost alesul

Ceska777 said...

Aaaa, trebuie sa fie ceva de genul si pentru baieti... eu zic sa cauti sa ii cumperi o masina de tuns iarba de jucarie. Se poate impinge la fel cum impingi un carucior de papusi.
Si al meu cand vede asa ceva se arunca glont!

Ceska777 said...

In romania gaza s-a bucurat sa impinga si la roaba, una de plastic, o avea de anul trecut....

Ceska777 said...

Aici masini de tuns iarba:
http://www.mytoys.de/catalog/search?query=rasenm%C3%A4her&productsPerPage=20

Ceska777 said...

Aici masini de tuns iarba:
http://www.mytoys.de/catalog/search?query=rasenm%C3%A4her&productsPerPage=20

Ceska777 said...

Iar aici:roaba
http://www.mytoys.de/catalog/search?query=schubkarre&productsPerPage=20

Martha said...

:)) pe mine nu ma dus mintea sa caut ceva asemanator de impins

mariamirabela said...

Zu: am vazut eu la o fetita in parc unul albastru. Bineinteles, cu un animal de plus bine ancorat intre hamurile lui, dar nu veneau la pachet. Dar vorba Ceskai, mai bine incercati ceva mai barbatesc, nu ca ar fi ceva rau ca un barbat sa impinga la carucior.

adra_bell said...

Matei al nostru are carucior albastru si plimba un bebe sau un magarus. Si se lupta cu Eva pe el

Zu said...

@Laura: nu eram pregatita pentru asa un show si nu stiu daca am sa fiu vroedata :-). Te inteleg cu iesitul: acum piticul ma tot duce la poarta, sa mergem la plimbare... Ma ia de mana si ma duce la poarta...

@Martha: Aha, deci caruciorul e un hit!!! Pana acum nici nu ma uitam la ele in magazine, le ignoram cu desavarsire.

@Ceska777: wow, esti o comoara la casa omului :-))). Multumesc frumos, cand ma intorc ma pun pe cautat, sa vad cu ce dotez piticul :D. dar ma sina de tuns iarba mi se pare geniala, nici nu stiam ca exista.

@Mariamirabela: Nici eu nu cred ca e ceva rau. Era un bunic in parc ce se cam isteriza ca baiatelul lui impingea la caruciorul unei fetite, insa eu cred ca pur si simplu le place sa impinga ceva asa de usor de manevrat (cel putin piticot stiu ca adora sa iminga lucruri) si da, probabil ca si imita ce au vazut ca fac mamele lor... Citisem undeva ca e bine chiar sa le cumperi si o papusa, caci invata artile corpului pe ea si invata sa aiba grija de ea, plus ca exerseaza pe ea gesturile cotidiene (ii dau sa bea, sa manance etc).

@Adra_bell: Recunosc, prefer albastru sau macar altceva decat roz. Nu vreau sa auda prea multe comentarii de genul "ce sti tu, fetita, de impingi la caruciorul asta roz??? Baieteii sunt cu masinutele".