03 July 2010

If you can't beat them... part 2.

Remember dulapul de aici? Bon, pentru ca si piticot si-l aminteste, doar ca acum nu mai scoate toate cele din el, ci baga inauntru, cu mult sarg, tot ce gaseste: iepuras, biberoane, masinute... Orice i se nazare lui ca s-a potrivi in dulapul minune este carat cu sarg de furnicuta grabita si neobosita care tropaie marunt intre sufragerie si bucatarie. E mic, "cheliuta", strange bine-bine jucariile la piept si afiseaza o mutra serioasa, de genul "a man with a mission", in timp ce te depaseste grabit. Totusi, ca bonus, mai extrage cate ceva din dulap si ii duce ca ofranda masculului alfa tolanit pe canapea, desi zau daca stiu la ce ii trebuie masculului alfa un ibric...

Ai zice ca e suficient sa il las sa le puna inauntru si apoi sa le scot linistita, ei bine, nu, caci daca duc masinutele la loc in parcarea din sufragerie, omuletul constiincios reapare cu ele in brate, dandu-mi tarcoale prin bucatarie.

4 comments:

maria said...

lasa, macar are activitate, nu ii trebuie entertainement all the time

Andreea said...

Si Matei a inceput sa puna lucruri in dulap. Gen incarcator de telefon, lingurita...

mariamirabela said...

Il vreau si eu pe bebe Zu sa puna inapoi in dulap tot ce scoate si imprastie Degetzica!

Zu said...

@Maria: In principiu da, e chiar fun, insa e musai sa stau cu ochii pe el, altfel dupa aceea caut diverse prin casa. De exemplu, am cautat o zi intreaga biberonul de apa iar alta data am cules iepurasul cu care doarme din sertarul de sosete al lui Bu.

@Andreea: :D noi acum cautam telecomanda. Again...

@Mariamirabela: in cateva luni le pune singura la loc, cu bonus chiar, caci adauga diverse si de la ea :D