01 June 2010

M-a fentat

Deci mi-a dat o lectie :D. Mama lui cea lenesa a decis ca daca tot mergem la mare, sa experimentam borcanele, ca sa avem o solutie acolo. E adevarat ca a mai hapait el once un suc cu ceva banane de la Hipp si ceva vita cu legume de la Nestle dar cam asta e tot ce a serivit "musiu" la capitolul borcanele.

Azi i-am infipt sub nas ceva fructe cu crema de branza de la Hipp: ah, oroare, le-a scuipat imediat cu multa scarba. A doua lingurita a primit o sansa, din varful buzelor, insa urmatoarele doua nici nu au primit bilet de acces asa ca am abandonat si am pasat repede niste cirese cu pepene galben. Nu radeti, ca a avut maaare succes!!!

No bine, zic sa incercam cu sucul: mere si struguri de la Hipp. Astea ii plac. Am pus in canuta lui albastra, a pus gura, pac, retras ambasada, intors capul si gata, asta a fost. Bonus, o figura profund nemultumita. I-am facut suc de portocala si pepene galben si l-a baut pe tot.

Vezi mama, asta e mancarea buna, asta sa-mi dai...

6 comments:

adra_bell said...

Miss manca numai borcanel d-ala cu mere si afine. Dintre fructe. In schimb, savura borcanele de legume, care erau nashpa-nashpa rau. Tot asa, in deplasari

Unknown said...

Ia-i copilului un piure, da-i un fruct sau un suc adevarat si lasa vrajelile, mai mama! :))

maria said...

auzi, dar in continuare mananca pasat?

Ceska777 said...

Wow, cirese? pepene galben? Frumos meniu! Al meu in afara de banane si uneori mar nu pune gura pe nimic. Am incercat in fiecare vara de cand s-a diversificat deci de cam 2ani sa ii fac cuostiinta cu fructle e de sezon iar iarna cu cele exotice. Nu vrea nimic: kiwi, portocale, mango, papaya, ananas. Da de unde cirese, visine, capsuni?!?!? Vara trecuta la bunici a acceptat de cateva ori pepebne galben si verde. A si invatat sa zica "pepene". Am cumparat prima lubenita (pepene verde) acum 1 sapt: a scos samburii si atat!

Andreea Badran said...

Pai mai mami mai, mi se pare corect ce-a facut copilu'. Adica cum credeai tu ca va prefera "mizeriile" alea in loc de fructe proaspete si sucuri fresh? Rushinica! Ai picat examenul asta! Sa vii in toamna la reexaminare te rog frumos!

Zu said...

@Adra_bell: asta e singurul borcanel de fructe pe care m-am gandit sa-l incerc, mi se pare o solutie in concedii, dar s-ar putea ca domnul sa-mi dea ideile peste cap.

@Silvia: :D o sa incerc, ma gandeam sa am totusi si o solutie de backup la mine, of, e prima data cand plecam asa si imi pun mii de intrebari...

@maria: da, predominant pasat- desi mai mananca si bucatele, sau unele feluri mai moi nu le mai pasez. Il las in ritmul lui, pe moment cel mai bine merge cu biscuiti sau chiar felii de paine cu Almette, astea le mananca singur fara probleme.

@Ceska777: mie nu imi place pepenele galben, dar, ssssttt... e un secret :D. I-am dat orice fruct si mananca asa ca acum sper sa-l tina cat mai mult, trecerea asta la bucatele ne confuzeaza putin.

@Andreea Badran: :-)) Da, sa traiti!!! O sa ma conformez si voi hrani copilul sanatos :D, pe placul lui... intrebarea este... mmmmm... sa iau si storcatorul de fructe in vacanta???? :-))))))))