16 June 2010

Look-alike

Cand ma uit la copiii din jurul meu, mi se pare ca se vede clar ai cui sunt: trasaturile parintilor se regasesc perfect in chipul lor, asemanarea fiind fantastica. Cand insa ma uit la piticot, zau daca pot spune cu cine seamana. Am auzit diverse versiuni, ba ca seamana cu mine, ba cu Bu, ba cu gogoasa, ba cu Bunu, ba cu celalalt verisor... si tot asa... chestiunea nu este nici pe departe transata.

Asa ca atunci cand am dat peste look alike meeter, m-am amuzat zicandu-mi ca asta o sa incheie dilema. Am adunat poze, incarcat frumusel si m-am uitat nerabdatoare la acul care oscila jucausi intre poza mea si a lui Bu. Rezultatul, dupa numeroase incercari cu poze diferite ale parintilor si copilului... si dupa ce a intrat si Bu in joc si tot plusa sa mai incercam alta varianta... ne-a lasat bouche bee:

4 comments:

Radda said...

suuuuper tare :)) ! insemna ca si ultima speranta de elucidare a "misterului", s-a dus, fara sa te lamureasca. :)

Zu said...

@Radda: Acum trebuie sa astept pana mai creste, pfff :D...

Simona said...

Zu, chestiile astea nu se vad decat din exterior. Ca si eu am impresia clara ca habar n-am cu cine imi seamana copiii, desi la altii pot sa spun clar care al cui e. La fel cum altii imi spun mie "clar Robbie seamana cu... si Mica seamana cu..." - bine, acuma partea nasoala e ca niciodata versiunile nu se potrivesc intre ele :-))) Deci copiii nostri seamana vag cu... noi :-))) Asa cum si piticoltul tau seamana probabil pe undeva cu voi :-))))
(Cred ca mai conteaza mult faptul ca noi parca semanam putin intre noi, si niciunul din noi nu are trasaturi dominante pe care sa le transmita copilului, cum e cazul la altii.)

Zu said...

@Simona: da, de obicei se spune ca daca e baiat seamana cu mama si invers, insa in familiile noastre lucrurile sunt atipice, asa ca sunt si eu curioasa sa vad cum o sa fie, pentru ca Bu seamana perfect cu tatal lui (in fine, daca excludem varsta)... M-am amuzat facand testul, speram sa am un motiv sa-l tachinez pe domnul sot :-))...