04 May 2010

Femeia isterica

Bu a spalat masina. E curata - luna. Gentleman fiind, azi de dimineata a decis sa plece cu a mea si sa mi-o lase mie pe a lui, aceasta avand si un loc de parcare mai bun. No bene: vorbesc azi cu mama si ii spun ca o duc eu la spital sau unde are nevoie - turns out ca azi merge Bro' si nu mai plec nicaieri, asa ca imi var nasul in computer si stau pe acolo cam toata ziua. Pana acum cinci minute, cand am aruncat un ochi pe geam, enervata fiind de picamerul care duduie de ieri (sapau un sant in fata blocului) si am descoperit cu stupoare ca:

- acum sapa in spatele blocului
- au sapat un sant fix in fata masinii noastre !!!!
- totul arata acum cam asa: masina mea este singura ramasa in zona, in stanga are un zid, in fata sant plus morman cu pamantul pe care il scot taman cam la 40 de cm de botul ei, iar langa usa din dreapta un morman cu bucatile de asfalt
- nu mai pot pleca nicaieri!!!

M-am dus jos, am interpretat cu mare succes rolul de femei isterica (pentru ca asa ma simteam)... si ce daca??? De blocata sunt blocata, o murdaresc la loc, tare mi-e sa nu o si zgarie, iar eu sunt foaaaarte nervoasa.

3 comments:

Diana Cornea said...

Anul trecum aveam biletel pe geamul masinii: "MUTATI MASINA CA RIDICAM ASFALTUL". Si cum toata lumea asta facuse, iar eu insarcinata si tuta, nu miscasem masina, am trimis delegat sa afle cum se ridica asfaltul si in ce fel implica chestia asta masina mea si deplasarea ei?! Delegatul s-a intors cu: "Da-mi cheile!" si o fata de parca venea de la Ciufulici.

shell said...

>:D< , lasa ca se rezolva toate! sanatate sa fie.

Zu said...

@Diana: :-)) genial!. In fine, tie macar ti-au pus bilet, aici nimic- chiar i-am intrebat de ce nu au pus si ei un anunt, ceva... si au ridicat din umeri...

@shell: eh, acum m-am si linistit... la pranz eram furioasa rau :D