14 April 2010

Ziua ciudateniilor

Azi a fost ziua cu planetele aliniate ciudat in universul meu, una pe care se cuvine sa o tin minte:

Ieri mi-am facut programare la doctor, pentru chestiunea cu gatul, care desi este mult (fantastic de mult) ameliorata, tot nu a disparut complet, asa ca am zis totusi sa vedem ce si cum. Bon, sun la Medicover Victoriei si decid ca azi la ora 9.00 e foarte bine, taman bine sa mearga Bu cu mine (el avand serviciul in zona Victoriei si putand merge cu mine inainte de birou). Fac programare, ii spun lui Bu, totul bine si frumos...

Si aici incep sa o ia razna planetele :D...

Intai ii apare lui Bu o filmare pe timp de noapte, una taman buna cat sa-l impiedice sa vina cu mine si sa-l faca sa ma lase si fara masina... apoi vorbesc cu tata care imi spune ca stie unde este Medicover la Victoriei... dupa care, din toate cele de mai sus, plus altele, ajung sa merg cu mama, careia tata ii explica unde trebuie sa ajungem.

Ce urmeaza?

Planeta stramba 1: mama era pe tocuri... ???? Nu, nu stiu de ce, nu e genul ei sa isi puna tocuri cand are de mers dar yep, de data aceasta avea...

Planeta stramba 2: iesim din metrou si mama o ia vitejeste in alta directie decat cea pe unde parca vazusem eu pe harta ca e Medicover. O intreb daca stie drumul - il stie, ca a invatat-o tata...

Si da-i trap pana acolo, ca era aproape noua si trebuia sa ajungem. Am traversat, ocolit, galopat vitejeste prin piata Victoriei si pe diverse stradute, ca sa ma trezesc brusc in fata... centrului medical Sanador. !!! care nu, nu este Medicover, adica tata ne trimisese in alta parte. Auch, foarte big auch, mai ales ca, bonus, pe mama o dureau deja picioarele in ultimul hal.

No bene, da-i galop inapoi dupa Medicover Victoriei, unde am ajuns, evident, la 9.30, ora la care mama nu a mai reusit decat sa se scurga pe un scaun din receptia lor, scaun de pe care am cules-o rapid pentru ca, dap, am pierdut programarea, adica nu, nu m-a mai vazut niciun doctor.

Incredibil, nu???

Am decis ca asta este, e clar ca nu era sa fie sa ajung eu la doctor azi, ca prea au fost multe impotriva... si am plecat mai departe, ca mai aveam de umblat pentru niste acte. Mama se clatina deja cam suspect pe tocuri... cand o vad ca incepe sa se uite cu jind la vitrinele de pantofi. :-) Isi adusese brusc aminte ca tot cauta ea nu-stiu-ce-incaltari-comode, asa ca am ajuns sa cumparam pantofi si sa plecam cu tocurile in punga :D. Ah, da, si cu alt moral... nu cred ca am vazut asa om fericit ca are incaltari noi :D.

Continuarea filmului cu planetele aliniate ciudat se petrece mai pe seara... cand Bu era inca la birou si la usa au sunat "oamenii cu aerul conditionat". Adica cei care ne demontasera unitatile exterioare ca sa poata lucra muncitorii la izolarea blocului. Acum ca au dat jos schelele, chiar vorbisem cu Bu sa-i chemam inapoi pe cei cu aerul conditionat, sa le monteze la loc... asa ca i-am bagat in casa si m-am apucat sa-l boscorodesc mental pe Bu, ca putea sa-mi spuna si mie ca i-a chemat si sa mai si fie acasa, ca nici bani nu aveam sa-i platesc si nici nu-mi place mie sa ma ocup de chestii de-astea, prefer sa fie el de fata.

Si il sun:
- Unde esti? Ca au venit cei cu aerul conditionat.
- Au venit??? zice el usor cam mirat
- Da, puteai sa-mi spui si mie ca vin... sa stiu si eu. ma infig eu in el
- Pai nu i-am chemat eu. vine replica naucitoare
- ... ??? Nu i-ai chemat tu??? zic eu cu voce tare si mare mirare, moment in care unul dintre "oamenii cu aerul conditionat" imi zice:

- Nu, nu ne-a chemat, am venit noi singuri.

???

Adica ei au vazut ca se dadusera schelele jos si venisera singuri sa puna unitatile exterioare...

...

Serios, eu cred ca am fost pe alta planeta azi...

8 comments:

maria said...

si intre timp bebe zu ce facea?

deea said...

Parca-ar fi un ,,film,, din Kafka :)

lore said...

uf, ce zi ghinionista! o fi continuarea zilei de 13 aprilie picat intr-o marti!
Si Bobo al meu are ceva probleme cu gatutul. Data trecuta l-am scapat cu Nurofen si Tantum verde (exista si pentru adulti, dar noua nu ni s-a parut o mare imbunatatire. Ia un Neoangin!). Sanatate si pupici!

mariamirabela said...

Chiar, Bebe Zu cu cine ramasese? Altminteri, o zi marca Zu, ca si asa blogul se numeste ZuZi. :)

Unknown said...

Uite, dom'le, ca se poate sa munceasca si oamenii fara sa li se ceara expres!!! :))

Si pantofii... sunt misto?? Ca si eu caut! :))

Unknown said...

Partea cu ratatul programarii am lasat-o la o parte. Oricum ai ratat-o, asa ca m-am concentrat pe pantofi. :))

CamiB said...

Eu cand sunt pe tocuri si am de umblat prin vreun mall, imi iau papucii in mana si pornesc descult. Se mai uita cate unul ciudat la mine, dar ii trece. Ca doar peste tot scrie sa nu port fusta scurta si topuri cu vedere la titi si la buric, nu sa nu merg descult. Hi hi hi
Dar ciudata zi ai avut, e drept.

Zu said...

@Maria Coman: Bebe Zu era cu soacra mea, venita sa stea cu el o vreme...

@deea: da, sau un film prost :D...

@Lore: si eu m-am gandit la marti 13... cred ca la mine s-a prelungit...

@Mariamirabela: Pai nu??? :-)))) (bebe era cu soacra mea...)

@Silvia: Cred ca e din cauza crizei, ca daca aveau comenzi nu mai alergau ei asa dupa clienti...

@CamiB: Jos palaria pentru curaj :D.