09 April 2010

OMG

OMG, OMG, la geam meu muncitorii dau jos schelele de pe bloc... Oh, sunt atat de fericita ca nu pot sa spun, explodez. Ieri a fost prima (prima!!!) zi dupa aproape doua saptamani de durere non-stop in care m-a durut foarte putin capul, ah si am putut sa ma aud gandind, cata fericire... si, bonus, azi imi dau jos schelele alea nesuferite cu care am stat toata iarna la geam... ha, doua motive de bucurie majora! Copilul doarme bustean la el in camera, Bu e si el lesinat in pat, ce conteaza, eu tot i-am spus vestea cea mare si am executat dansul ploii pe langa el :-).

6 comments:

moto_pitzi said...

kakaia schele?

Unknown said...

Sincer? Eu n-am inteles nimic din acest post. :))

Ma luminezi si pe mine, te rog? Nu de alta, dar acum m-ai facut curioasa.

Zu said...

:-)) Am doua evenimente majore:
1. Pare sa-mi treaca buba de la gat/cap
2. Schelele cu care am stat toata iarna la geam (se izoleaza blocul) si pe care le-am injurat in toate felurile posibile, au fost finally date jos azi.

Ma duc sa reformulez postul...

Unknown said...

Si OMG e "Oh, my God" sau am lipsit si de la aceasta lectie?

Oricum ar fi, sa iti treaca de tot buba si sa revii la zgomotele normale din cap, nu tobe si fanfare.

Cat despre schele... a fost nasol rau? Ca nu-mi imaginez de ce te-au deranjat... :D Mai schimbi o vorba cu omu' de pe schela, ii mai dai o cafea pe geam, afli daca e soare...

deea said...

Ma bucur mult sa aud ca esti mai bine! Restul e stresul de zi cu zi pe care trebuie sa-l ignori, el e oricum... important e sa fim sanatosi pentru ca asa putem sa ignoram orice ne deranjeaza!
Pupici!

Andreea said...

Vai de mine, atat dureaza........?La noi nu se aud vesti despre reabilitare, dar presupun ca tot se va intampla la un moment dat.