01 March 2010

Mornin'

Asaaa... cat e ceasul? 10.26 abia? Ah si pana acum eu am reusit sa tip la telefon (era un agent de vanzari nesimtit si o merita cu varf si indesat), sa-mi regurgteze copilul de am intrat la banuieli daca e ok, sa-mi sara o siguranta, sa se arda un bec, sa am muncitori la geam care canta (yep, canta-lalaie!) si boncaluiesc si nu, sa nu-mi doarma copilul...???

Happy happy joy joy!

6 comments:

Roxana said...

Daa, dar e 1 martie! Adica a venit primavara!! Sa ne bucuram un pic:)

Ceska777 said...

Da, e luni si daca ai noroc poate toate ceasurile rele ale saptamanii le-ai "consumat" deja azi, pana la ora asta. Ai un martisor la noi pe blog!

Mihai said...

se reabiliteaza termic blocul?

Zu said...

@Rox: ai dreptate! Si mie chiar imi place mult Martisorul- am fost ieri la MRT, era targ de martisoare, tare mult mi-a placut.

@Ceska777: multumesc frumos, asta da dovada de ingeniozitate :D. Sper si eu ca au trecut toate ceasurile rele, sincera sa fiu nici nu am apucat sa ma dezmeticesc bine.

@Mihai: da, de anul trecut si tot nu se termina, am stat toata iarna cu schele la geam, m-am cam saturat. E bine, chiar se simte diferenta, dar e si facut totul fara pic de cap, ceva incredibil...

Roxana said...

Zu, si eu am fost la MTR, sambata, pe ploaie, si mi-a placut la nebunie. Chiar am cumparat primul martisor al piticei mele de acolo, o buburuza rosie care sta acum pe carucior:)

Zu said...

@Rox: noi am fost duminica. Era coada, aglomeratie si noi eram cu caruciorul :-)))- dar piticul a dormit dus cat noi ne chinuiam sa ne strecuram prin multime si mi-a placut mult - erau multe modele frumoase.