02 March 2010

Lecturi cu minus



Am citit toate cartile scrise de Isabel Allende si imi place mult stilul ei, insa Planul infinit, m-a dezamagit. Comerciala, previzibila, fara atmosfera si misterul ce o caracterizeaza, pare mai degraba genul acela de "carte-bestseller", bine scrisa, dinamica... dar facila, gandita ca pentru americani si buna de "rumegat" rapid in avion, tren sau orice alt mijloc de transport, ca umplutura intre doua destinatii.

3 comments:

moonlight said...

Şi eu am trecut prin toată seria Isabel Allende publicată la noi plus câte ceva în original şi tocmai am ajuns la jumătate cu "Planul Infinit". Probabil că a scris-o după ce s-a mutat în California. La mine vine direct după "Paula", care m-a lăsat cu o impresie extraordinar de puternică, poate şi de aceea o consider mult mai slabă, dar şi eu cred că e comercială şi că se îndepărtează de stilul cultivat până la ea.

Zu said...

:D aha, adica nu e doar impresia mea... Si mie imi place mult cum scrie si chiar ma bucuram sa mai am o carte de savurat, poate de aici si dezamagirea asa de mare.

lore said...

Tu cand mai ai timp de citit? Eu am un ebook pe care-l studiez in momentele de solitudine maxima- la baie. Adica zilnic vreo 20 minute si cam atat...!
Ziarele si revistele noastre nu scapa nejumulite de piticot, asa ca te invidiez!