03 March 2010

Boscorodeli matinale

Conceptul lui Bu despre stocarea de date este "ne trebuie un hard extern". Solutia lui Bu cand computerul se umple si nu mai e spatiu nu e este organizarea lor ci "ne trebuie un hard extern". Concluzia este ca avem o groaza de harduri externe, mai mari sau mai mici, scunde, butucanoase sau lucioase. Ultimul venit in marea familie a hardurilor case noastre este "fitos": are buton de on off! Si stand by in care intra cand iti e mai mare dragul, adica taman cand dai o fuga dupa un pahar de apa sau sa vezi ce face copilul... atunci pe el il apuca somnul. Si dormiteaza linistit pana cand te intorci, trezirea fiind lenta: in fata click-urilor insistente el incepe sa caste alene... Pana cand isi revine el el la viata eu deja sunt suita pe tavan de nerabdare.

Piticot se scoala noaptea si plange. Probabil ca vrea apa, nu ne e prea clar, adevarul este ca izolarea asta a blocului chiar functioneaza si suntem in plin proces de adaptare la noua temeperatura si scaderea ei - o luam cu binisorul :D. Chestiunea este ca el doarme toata noaptea de pe la 3-6 luni, asa ca nu, nu mai suntem invatati cu programul asta de armata si ne-a terminat. Noaptea ne inghiontim care sa se duca la el (I know, parinti iresponsabili...) si ne clatinam prin casa dezaxati. Asa ca zau daca inteleg de ce taman in acea noapte speciala in care odrasla decide sa doarma toata (toata!!!) noaptea neintors, eu nu mai am somn de la 6 dimineata si sunt vioaie prin casa!!!!!

6 comments:

Lala said...

Din ce harduri externe ai incercat care ti s-a parut mai ok?
Si eu am musai nevoie de unul si nu stiu ce sa imi cumpar...

Ceska777 said...

Iaca te-a setat odrasla: dupa cateva nopti cu treziri iti pui singura ceasul biologic la 6! :-)))
Copilul meu e de bebelus f matinal iar acum cu gradi se trezeste intre 6:30-7 zilnic. Iti dai seama ce fain e in week-end!!!!

Unknown said...

Poate-l dor dintii.

Zu said...

@Lala: Noi am avut pana acum Western Digital, Seagate si Samsung si sunt multumita de toate trei. Depinde si de care vrei: din cel mic (portabil) sau din cel de birou.

@Ceska777: la noi se trezea inainte pe la 9.00, acum 8.30, cel mai devreme 8.00... nu suntem invatati ci ore de genul asta :-), dar ai dreptate, cred ca gradinita o sa ne invete rapid...

@Laura: e si asta o varianta, desi nu e nimic in plus fata de situatia obisnuita cu dintele numarul 8 pe care il toooot pandim de mult sa iasa...

Lala said...

Merci Zu.

オテモヤン said...
This comment has been removed by a blog administrator.