31 March 2010

Bolnava

Sunt bonava. Eu. Cine ma citeste mai des stie ca nu prea ma imbolnavesc- mai trantesc gripe si cam atat... pana si sarcina a fost usoara si chiar si fara greturi, pana cand s-au decis doctorii ca musai sa scoata copilul... asa ca URASC SA FIU BOLNAVA.

Si de sambata am un muschi blocat/ nerv prins in zona gatului, care imi da niste dureri de cap ingrozitoare, de nu mai suport. Genul acela... de plangi de durere, la propriu. Plus pastilele care imi dau somnolenta sau imi strica stomacul, dupa caz. Ah, si medicamentele fac durerea doar putin mai suportabila, dar nu reusesc sa o faca sa dispara cu totul... asa ca eu nu mai suport!!!!! Am ajuns sa il inteleg pe bietul dr. House, ce simte el... :D.

Bonus, bebe a facut luni febra 38.7, de am inceput sa ne agitam ce sa facem. Are rosu in gat, ca tot e sezonul... si acum e bine, dar pentru ca mama e racita si nu se poate apropia de el suntem singuri pe baricade: eu damblagita si el cu prea multa energie...

Asa ca don't call us, revenim noi cand ne punem pe picioare...

6 comments:

Lala said...

Multa sanatate Zu !

Unknown said...

Nu te sun, iti scriu! Nasol, stiu cum e. Durerea mea de spate e continua de anul trecut. Si n-am nimic. :))

Asa ca fii cinica ca Mr. House si rezolva toate problemele cu un rictus.

Bebe o sa fie bine, e doar un rosu in gat, trece repede!

Te simti mai bine acum, ca nu te-am sunat?

mariamirabela said...

Credeam ca s-a rezolvat problema de cand mi-ai povestit, dar vad ca nu... Ai fost la doctor? Mi se pare cumplit sa suferi de ceva si sa ai grija de altcineva (cazul tau). Nu doresc asa ceva nimanui. Sanatate multa ca saptamana viitoare avem planuri mari! ;)

alina said...

sanatate multa multa!

Radda said...

Sanatate multa, multa si UN PASTE FERICIT, INDESTULAT SI CU MULTA BUCURIE, alaturi de familie!!!

Zu said...

Vai mie, cate mesaje :-). Fac FOARTE bine la moral, multumesc frumos. Eu am zis sa scriu ceva in ideea ca nu va impacientati, don't call us, suntem bine dar cam damblagiti... ca am lipsit mult timp si mai am si niste cadouri/ premii de luat, sa nu ma dea lumea disparuta... si uite ca primesc si incurajari :-)...