05 February 2010

Virtualul da peste mine

Azi m-am trezit ca sotul meu mi-a cerut prietenia pe Facebook :D... I-am dat-o, ce sa mai zic... si l-am informat pe Facebook ca domnu' e sotu' meu, da' mi-a zis ca ii trebuie confirmare pentru chestia asta :-))), pfff, zau asa, poate nu confirma... Maine-poimaine imi cere sa fim vecini in Farmville :D...

Si ca sa confirmam ca opusele se atrag: eu nu pun poze, el si-a pus copilul in cap (la propriu)... eu nu pun jobul, el il pune... eu pun studiile (ca sa imi gasesc colegii de scoala), el nu le pune... eu adun linistita prietenii, el are deja 65 :D...

3 comments:

Unknown said...

Virtualul da peste noi toti! Noi am atins culmea tehnologizarii cand era Mariuca mica. Eu eram in living, la laptop, iar sotul meu era in birou, la calculator. Ca sa nu strigam unul la altul, dormea copilul, foloseam mail-ul si mess-ul. Deci se poate! :))

Anonymous said...

iti multumesc pentru sfaturi privind bagajul la maternitate. Ti-am vizitat blogul cand eram insarcinata iar acyn sunt mama unei fetite de 2 luni. Povesteea nasteriii bebelusului tau e minunata. Iti urez multa fericire si dragoste. In continuare, iti urmaresc blogul. Iulia.

Zu said...

@Silvia: :-)) am facut si noi asta, tot asa...

@Anonymous: multumesc, ma bucur mult ca a ajutat, daca ai timp chiar te rog sa adaugi si tu precizarile tale intr-un comentariu, sa ajute si altora :-). Si felicitari pentru fetita, sa va traiasca!!!!!