18 February 2010

Must buy... ananas

De doua zile Bu se invarte prin casa mormaind ca trebuie sa cumpere ananas. E marcat rau de problema :-), asta pentru ca l-am rugat eu sa cumpere fructe pentru bebe si a luat, dar din motive care imi scapa, a ramas agatat in "ananas", din care nu a gasit si care era doar una dintre sugestiile de pe lista, nicidecum o prioritate.

Intre timp piticot baga in el constiincios mere, pere, mandarine, grepfruit rosu, pepene galben, cirese, prune, banane, caise, portocale, piersici, avocado... un name it, iar eu love-hate storcatorul de fructe. M-am saturat sa-l spal zilnic. Ca o ochelarista cu state vechi ce sunt, intotdeauna mi-am spus ca o sa ii ridic statuie celui care va inventa ceva ochelari cu stergatoare (sau ceva care sa indeplineasca o functie similara si nu, sa nu fie un kitch patetic) insa acum ma reorientez: il caut pe inventatorul storcatorului de fructe care se spala singur si zau ca o sa ii ridic o statuie mai mare decat celui cu stergatoarele!!!!

4 comments:

Unknown said...

Papa bebe vitamine :))))))))))))))))))

Ceska777 said...

Eu l-as spala cu mult drag numai sa manance si gaza mea din pomelnicul ce l-ai insirat tu... jur!

mariamirabela said...

Cirese? Caise? Piersici? De unde, draga Zu, pe vremea asta? Ca vrem si noi, nu de alta!

Zu said...

Fructe mananca, cu legumele am avut noi niste hopuri dar nici acolo nu pot sa ma plang... Si adevarule ca, da, corect, mai bine nu ma plang de cat spal storcatorul ala, mai bine e sa am de ce sa il spal :D, desi, totusi, daca auziti de un storcator de fructe care se spala singur...:-)))

Ciresele sunt din cele care se gasesc inghetate, in pungi, pe la supermarketuri... piersici taman a cumparat Bu de la Mega... nu le gasim tot timpul dar iata ca mai apar. Caisele sunt din compot, ii dau rar si le spal bine inainte, ca sa mai scape de zeama aia dulce in care stau.