10 February 2010

Leapsa? Lepse...



Sunt doua, care merg mana in mana. In ordine cronologica, cea venita de la mariamirabela zice sa imi scot secretele la iveala: pe cine citesc eu mai abitir, cu placere si dependenta... iar cea de la oanamada ma premiaza direct, cu titlurile de mai sus, eeee... multumesc frumos. Acum, dupa ce ma cocot eu pe podium si primesc statueta cu domnul Oscar, musai sa insir lista mea, nu?

Doar ca, sincer, e tare greu de ales. Iar eu citesc multe bloguri... La fiecare gasesc mai mereu ceva ce-mi place, fiecare dintre blogurile trecute in reader-ul meu are o parte pe care o apreciez si chiar daca nu sunt o mare comentatoare, chiar le citesc pe toate, constiincioasa. Dintre toate acestea, sa incerc, intr-o ordine aleatorie, nu blogurile pe care le citesc zilnic, pentru ca nu am asa ceva, ci blogurile pe care imi face placere sa le redescopar, din diverse motive:

- Pentru suspinat cu jale in suflet: Easypeasy: nu e nevoie sa explic de ce, zau, deschideti blogul si o sa vedeti pozele, e moarte curata, suferinta pura si, pfff, totusi insist sa o citesc... Pe langa asta, am descoperit in spatele blogului un om frumos :-).

- Pentru portia mea de ras: Suzi, Somewhere on the Masthead si posturi ca acesta din Nascut din spermatozoizi campioni :D.

- Pentru "frumos": Mónika Pădureţ pentru asta si asta si asta si...

- Pentru ca scriu "curat" si tare placut: Nazariri si Memyself-and-you

- Pentru "inspiratie" (sa-i zicem :D): Lost & Found Desk, Bad banana blog si Made by girl.

Mai sunt... blogurile mele de suflet si cele despre mame, familii si copii. pe astea am sa le tin pentru mine :-) (da, stiu ca trisez dar cele de suflet sunt prea de suflet, iar cele de copii chiar sunt o lista lunga).

Cui dau leapsa mai departe? Cu premii cu tot, nu uitati, merge la: Casuta Laurei, About life, the universe and the baby si Alina downunder .

6 comments:

Unknown said...

Preluat tema.:)))))))))))))))))))Interesante site-urile propuse de tine, abia mai descopar lucruri noi.

Zu said...

:D ma bucur ca iti plac...

malina said...

uite nu stiam a Monika are blog. ma bucur sa descopar. si da, lucreaza excelent. de cate ori trecem pe la MTR cumparam cate ceva de la ea.

Mihai said...

oau, sarumana, zu! ce surpriza! :)

Zu said...
This comment has been removed by the author.
Zu said...

@Mailina: imi place mult cum lucreaza :D

@Mihai: cu multa placere :-)