09 February 2010

Jurnal de piticot (12 luni)



Un an.

Asta suna teribil de ireal, nu stiu cand a trecut si nu stiu cand copilul meu s-a transformat dintr-un bebelus in omuletul de azi. Ma uit la el si nu imi vine sa cred, un an suna atat de matur, e alta etapa, pfff, piticot are un an :D. Se si vede: sta mai tantos, perfect echilibrat... scotoceste peste tot, a invatat sa dechida usile si sertarele la dulapuri... zilele trecute s-a suit singur in patul nostru, lasandu-ne cu gura cascata si morti de entuziasm... se si da jos din pat (perfectionam ambele manevre)... boscorodeste de zor in limba lui, dar parca spune si cate ceva ce seamana cu diverse cuvinte (ieri cred ca mormaia "bravo, bravo")... danseaza, maraie, rade, zambeste... bate din palme... se joaca cucu-bau... face un pa-pa nostim, cu ambele maini... imi da obiecte si eu ii multumesc, intr-un balet infinit... si ma pupa :D- isi apropie fata de a mea, ca si cum m-ar pupa.

Ii plac copiii asa ca mi-am propus sa il pun in contact cu alti copii, cat mai des. In ultimul timp nu prea am mai iesit, din cauza ninsorii si a faptului ca nu ne-am simtit grozav, nici eu nici el... dar abia astept sa pornim din nou sa cucerim orasul, de data aceasta mi-am propus sa-l invat sa mergem si singuri cu masina, incetul cu incetul... mananca bine, iar eu pentru el am intrat de tot in bucatarie si fac cele mai mirobolante supe creme, ciorbe sau pur si simplu combinatii cat mai sanatoase pe care el le papa de zor... dintii sunt tot 7, stiu ca mai e unul pregatit sa iasa dar cand se va intampla asta, nu am idee... doarme toata noaptea (desi uneori se mai trezeste de sete), iar dimineata sta in picioare si ne cheama, maraind si cand intram in camera (doar atunci) isi arunca iepurasul afara din patut :D.

Cum este piticot la un an? Apetisant :D, vesel, capos, curios si foarte iubit :-).

18 comments:

Anonymous said...

Cat e de scumpic!! E prima oara cand il vad, nu prea pui poze. La multi ani, o copilarie fericita si sa va aduca numai bucurii!! Pupici!

mamica de Sebastian said...

La multi ani aveti un adevarat flacau frumos,sa va traiasca

Andreea said...

La multi ani!!!Sa va umple viata de bucurii!

Unknown said...

Scumpelul de el, sa traiasca, sa fei sanatos si foarte fericiiiiiiiiit!

Ceska777 said...

Asteptam de mult o poza cu piticot. E un scump! Sa te tii mirari si minuni de acum incolo...

Lala said...

Un adevarat baietel, frumos si curios !
E un dulce, Zu!

GERMINA said...

La multi ani puiului de om! Sa fie sanatos si norocos!

Mystique said...

haha, e absolut delicios cu falcutele alea! sa va traiasca si sa fie fericit si norocos!

ILANA ANDREEA said...

La Multi Ani! Sa va bucurati mereu de el si el de voi! E incredibil cat de mult s-a schimbat de cand l-am vazut la CafeVerde :)

Zu said...

Multumesc, e adevarat ca nu prea pun poze, chiar daca avem o tona, normal :D... acum e o exceptie. Pe principiul "puiul ciorii", mie mi se pare o minunatie de copil, dar deh, e al meu :D, asa ca va multumesc pentru complimente, normal ca m-am entuziasmat toata aici... si multumesc si pentru urari :-)).

Unknown said...

Vaaaai, dar e superb! De ce l-ai tinut ascuns de ochii presei bloggeratoare?

Sa va traiasca si sa va faca mandri! La Multi Ani!

maria said...

cand citeam de nasterea ta, nici nu eram gravida :)

maria said...

si la multi ani

capreleirinucai said...

la multi ani bebe zu, sa cresti mare, frumos, sanatos, sa-i faci fericiti in continuare pe parintii tai!

Zu said...

@Maria Coman: :-) si eu care credeam ca blogul meu este/ era cvasinecunoascut... imi face placere sa aflu ca exista persoane care ma citesc din epoci "de piatra", ah ce bine ma simt... Multumesc pentru urare, sper ca suntei ok si voi.

@capreleirinucai: multumim frumos :-)).

malina said...

Sa va traiasca micul mostenitor!

Sabina said...

ah s-a trezit si cascata de mine dupa o saptamana! La multi ani, bebe Zu, de acum incepe o perioada minunata (nu ca pana acum n-ar fi fost). iti doresc tot binele din lume!

Zu said...

@Sabina: multumesc mult pentru urari. Nu stiu ce urmeaza, am ceva emotii insa, pentru ca incepe si perioada manifestarilor de personalitate si cum capos e sigur ;-)))....