17 February 2010

Imbatranesc

Ma lasa reflexele, iar asta e semn de imbatranire :P... De unde stiu?

1. E baiat si, ca orice baiat care se respecta, cand era mic a lansat jeturi de pipi in toate directiile. Multe au aterizat pe tricoul lui Bu, dar never on me, pentru ca stiam cand sa "duck". L-am fentat de fiecare data :D. Insa acum cateva zile cand il tineam in brate sa-l duc sa faca baie, dezbracat fiind, a facut pipi pe mine.

2. Arunca jucarii in stanga si dreapta cu o figura imobila fantastica. Intinde bratul si ii da drumul, nici nu se uita dupa ea, ce face si unde cade... Mai nou face asta si la baie, de unde lanseaza din cadita diverse animalute cu dimensiuni destul de respectabile, facute dintr-un plastic rigid. Pana acum am fentat toate jucariile zburatoare, niciuna nu m-a nimerit, insa azi am incasat o balena din cea rigida pe picior. It hurts.

3. Reuseam sa navighez pe intuneric printre diverse obstacole zornaitoare si inselatoare (prin dimensiunile lor) fara probleme, cu o dexteritate teribila. Acum ma impiedic ba de un castronel colorat care zboara cat colo zdranganind suparat, ba de super-scaunul-vorbitor (bine, astuia i-a mutat Bu locul, nu se pune).

E clar... ma lasa reflexele, eram mai buna la asta...pfff :P

2 comments:

Unknown said...

Eh, te-ai lasat pe tanjala, pana acum erai plina de vigilenta, ce sa-i faci mai oboseste omul. e voie, doar nu esti criminal in serie sa n-ai voie sa faci nici o greseala. :)))))))))))))))))))))))))))

Zu said...

:D se lasa cu vanatai oboseala asta a mea, musai sa+mi revin cat mai repede :-)),