11 February 2010

Cacofonii sonore

La mine in casa decoleaza cate un avion cam la fiecare 10 minute. Din timp in timp mai trece si cate o masina de salvare, pasarelele ciripesc iar vacile intervin pe tonuri mai joase...

asta e de la covorasul-puzzle muzical primit cadou de bebe, covoras pe care mai calcam si noi din greseala si atunci trimitem avioanele alea la diverse origini clar stabilite

Ceva mai incolo, avem diverse animale domestice, iar la mica distanta se gaseste grupul celor salbatice... evident ca fiecare glasuieste pe limba sa...

Daca adaugam si deja clasicele "biscuitii sunt in borcan..." (don't ask), sau "sunt o omiduta vesela", bonus celelalte mirobolante sonoritati in limbi straine (in total se canta si vorbeste pe trei limbi la noi in casa), ai zice ca este suficient.

Ei, as! Ultima achizitie, cadou primit de la Buna, o minunata carticica muzicala ce a facut sa-i sclipeasca ochii lui bebe, s-a pornit sa-mi cante un stupefiant indemn: "Haideti sa vaslim!".

Eh, cu vaslit nu aveam...

10 comments:

Diana Cornea said...

Ha, ha! Deci o sa ajungem si noi la categorii de-astea... sa ma pregatesc psihic...:)

Radda said...

Suuper! Inseamna ca bebe va creste foarte bine informat in ceea ce priveste animalutele, avioanele si mai nou si....vaslitul :))
Interesanta ideea de covoras-puzzle; nu stiam.

maria said...

noi deocamdata suntem la tup tup tup din creanga-n creanga si ratustele mele....

Zu said...

@Diana Cornea: :-)) cu siguranta ajungeti aici, poate doar versiunea romana si engleza...

@Radda: ma tem ca mai degraba o sa ies eu zdruncinata rau din afacerea asta... Asta e: http://www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=9855353

@Maria Coman: Been there, done that, nu credeam ca o sa ajung sa invat versurile, dar acum pot sa trec cu brio orice test :-)). Eu le mai alternez cu seria clasica de la Baby Einstein.

mariamirabela said...

Mai, ce tare-i covorasul! La voi cred ca am vazut cele mai frumoase jucarii din viata mea! Si cele mai multe! Noroc ca te citesc si ca te mai si vizitez ca ma pot inspira si eu.

mariamirabela said...

Maria: si eu le alternez ca le-am invatat pe de rost. Cand Itsy Bitsy FM, cand Itsy Bitsy Bebe, cand Baby Einstein sau Lullaby nu stiu cum. Astea ultimele sunt de la Zu, multumesc Zu!

Andreea Badran said...

Haide sa vaslim!
Sa vaslim usor
Cu veselie si cu spor
Noi vom vasli usor
Este?
Avem si noi "minunata" carticica si la ea facem referire, in postarea cu bateriile, atunci cand ziceam de cantecele tembele.

Zu said...

@mariamirabela: :-) ti-am spus ca imi plac jucariile...

@Andreea Badran: Daaaaa, exact aia e (chiar ma amuzam de postul tau cu bateriile dar nu am facut legatura :D)!!!! Lui piticot pare sa-i placa foarte tare :-)))

Anonymous said...

Iti citesc blogul de cand eram insarcinata si informatiile tale despre pregatirile pentrru venirea lui bebe m-au ajutat enorm. Ti-am si multumit pentru asta. In calitate de proaspata mama a unui bbe fetita de 3 luni mi-ar placea si ar fi de maare ajutor un post despre pasii diversificarii. Cred ca si alte novice in domeniu ar fi extrfem de interesate. Crezi ca ai putea?Alice. E o placere sa citesti blogul tau.

Zu said...

@Anonymous: :-) multumesc pentru complimente, ma bucur ca ai revenit "in vizita". Vreau sa mai scriu posturi cu informatiile pe care le-am tot adunat si diversificarea este chiar unul dintre subiectele unde inca ma mai "distrez" :D.