15 January 2010

Viata cu copil

Am scris aici despre cum mi-a schimbat mie viata bebe... Ma refer la schimbarile mai profunde, cele pe care nu le-am anticipat dar care iata ca apar :D... Sunt chiar interesata de subiect, cum e lumea cu bebe, cum se modifica lucrurile dincolo de cliseele arhicunoscute? Eu inca mai invat/ descopar- sunt abia la inceput...

2 comments:

I-Dana said...

pentru mine sunt doua lucruri esentiale - pe de o parte sunt fericita de puiul asta de om cu suflet imens, care s-a alaturat mie - lucru pentru care ii multumesc zilnic. ma bucura, ma lumineaza. pe de alta parte, traiesc destul de greu pierderea unor lucruri strict ale mele - timp, gimnastica, stat degeaba, citit si hoinarit, statul in doi cu iubitul meu. nu prea am reusit sa le integrez, dar probabil ca va veni si timpul ala. :-)

Zu said...

Hehe, cata dreptate ai. Pus in balanta nu am regrete, evident, insa in ultimul timp tare imi e dor de o banala zi de weekend in care sa ma trezesc aleeene, la ora la care vrea organismul meu... sa lenevesc prin casa cu o ceasca de ceva cald si, in general, sa nu am planuri, obligatii, nimic... sa fac fix ce am eu chef.