15 January 2010

Omleta din oua de broasca testoasa...

Nu stiu sa fac snitele, bine? Stiu ca e banal, insa nu am incercat decat o singura data si atunci a venit Bro' in vizita si s-au intamplat niste "ceva-uri" nemaivazute, de aveam fum in casa si teava de scurgere de la chiveta topita cu ulei incins, adica inundatie. Da, asociez problema cu Bro' :-)), ce sa fac si eu, trebuie sa dau vina pe cineva... Imi aduc insa aminte ca am ras mult :D...

Anyway, aia a fost prima si ultima mea tentativa de a face snitele. Acum am sa incerc din nou. Sa fac o ciorba, niste cartofi cu ceapa (cred) si snitele. Din carne de mistret, vanat de socrul meu, yep! So...

Omleta din oua de broasca testoasa...

Snitele din carne de mistret...

(Daca iese fum asta o sa fie ultima mea tentativa de snitele pe urmatorii 10 ani. Howgh!)

5 comments:

Monica said...

ha! de mistret!?!?! la astea nu maincumet nici eu...sa ne zici cum ti-au iesit :*

Zu said...

:D surprinzator, au iesit buuune. Dar tot am afumat bucataria :-(... asa ca acum sunt in dilema: ma las sau nu de meserie... :-))

Ana said...

pai in mod normal banuiesc ca se fac fix ca celellalte tipuri de snitele, ca doar n a transat Zu mistretu cu copilu in sling! aui, u, le ai pus capac?

ILANA ANDREEA said...

Din cate stiu eu (dar e posibil sa ma insel) carnea de mistret e destul de tare, asa ca banuiesc ca ar trebui putin batuta si lasata la marinat cumva (cu ulei si condimente) aproximativ o zi...Zic si eu...N-am facut niciodata, dar as fi curioasa sa stiu cum ti-au iesit :)

Zu said...

Si eu credeam ca trebuie sa marinez carnea sau ceva, tocmai pentru ca vanatul e mai tare, insa soacra mea mi-a spus ca nu trebuie sa fac nimic special, asa ca doar am taiat, am batut si am prajit :-). a, si le-am facut subtiri- am mancat facute de soacra mea si erau mai subtiri, am zis ca e mai sigur sa ma iau dupa ea :D.

Au iesit tare bune, gustoase... mai trebuie sa lucrez la tehnica, dar nu ma las, mai incerc sa fac snitele (evident, si cu alte tipuri de carne, mai conventionale) :-)).