06 December 2009

Bu si Zu la loto

Rememeber fabulatiile lui Bu privitor la dimensiunile casei dorite?

Ei bine, azi am luat bilete la loto. Ajunsa acasa am incepu sa ma fabulezo-tachinez cu Bu pe seama viitorului nostru luminos daca vom castiga si, cum ma fataiam eu prin casa, in spatele meu s-a auzit Bu:

- Ne luam o casa mare si adoptam vreo cinci copii, sa nu mai ai tu probleme cu sarcina si sa avem o casa plina!!!

???... :D

4 comments:

Ceska777 said...

Si dl sot al meu viseaza la un castig la loto din care sa isi cumpere un conac/o ferma la munte in RO, niste padure, cativa cai, sa adopte vreo 7 copii, sa aiba o livada de meri, sa faca bere in casa si sa iasa la coasa, la fan.
Merita sa castige si el, nu?

Zu said...

Ooooo, cred ca daca facem suma ne iese o echipa de fotbal :-))... Eu vreau sa castige toata lumea, sa fim ca in Farmville (ca tot ma joc zilele astea) vecini fericiti care se ajuta unul pe altul si isi trimit cadouri :D.

lore said...

Si noi punem numere la Loto cam o data la 2 luni, cand ne aducem aminte. Nu ne facem planuri cum sa cheltuim banii, dar cred ca orice om care iese de pe usa agentiei are o vaga idee despre destinatia lor.
Noi nu am adopta mai multi copii, pentur ca s-ar certa pe tema mostenirii, insa as pleca in croaziera, ca am auzit ca e super- super!
Si nu, nu donam nimic copiilor de la centrele de plasament, pentru ca ei isi vand gecutele primite de Craciun pe doua pachete de tigari! Parol! (am lucrat cu ei, stiu ce le poate pielicica!)

Zu said...

Mmmm, interesanta povestea cu centrele de plasament, incredibil!

Eu cu banii am teorii clare: o parte in banca, o parte investitii, o parte fun, o parte ... si tot asa, nu-mi fac eu griji ca nu am unde sa-i toc, la partea cu castigatul mai am de lucru :-)).