04 December 2009

Bu si Zu la alegeri

Bu nu voteaza. Nu poate. Nu are patalama de Bucuresti, ca e capos si refuza sa-si faca, ha, cu nevasta bucuresteanca si tot tacamul, a declarat ca pana nu ii expira buletinul actual nu misca nici un degetel. In fine, discutii pe subiect am avut, probabil ca putem si anula casatoria la o adica, pe motiv ca cei doi soti nu au domiciliu comun si de aici tot tambalaul, hehehe...:P.

Chestia e ca ii place politica. Adora talk show-urile. Se uita la stiri. Bref, face tot ce nu fac eu. Ok, si eu am o doza rezonabila de simt civic si toate cele si am fost constiincioasa la vot de fiecare data, dar discutiile absurde de la tv nu ma atrag si nici politica in sine... Bon, si vine confruntarea de aseara: cei doi candidati la presedentie... Bu asculta concentrat, eu... tot asa, dar ceva mai putin marcata de eveniment, cu un sfert de creier procesand si alte afaceri personale...

Cei doi se incontrau prin televizor, discutia devenise animata... si, brusc, in universul pasnic al lui Zu s-a auzit:

- Ah, deci eu duminica te duc la vot!!!

??? clipit albastru, scos capul din norisori...

- Da, si am sa te rog sa votezi... continua Bu pe un ton mai putin inversunat...

7 comments:

Unknown said...

Si chiar are pe cine sa voteze?
Din pacate,eu am impresia ca indiferent cine va iesii dintr-e cei doi(Geoana se pare ca are mai multe sanse),in tara nu se va schimba nimic in bine.
Imi doresc o schimbare,pt a fii "altfel"macar pt copiii nostri.

Unknown said...

Monica, pentru A FI.

Ceska777 said...

E ok sa te duca la alegeri. Pe mine n-are cine. Pacat ca trebuie sa alegi pentru el si nu poate alege singur. Vorbesc aici de ideea de a alege (electoral) in general nu despre oferta expusa anu asta.

Zu said...

Eu sunt adepta mersului la vot si cand nu vrei/ ai cu cine sa votezi. A votului de blam, caci consider ca si aceasta este o alegere, am si scris un post despre asta.

In cazul de fata... ma tem ca trebuie facuta o alegere intre cei doi, asa ca voi vota, dar nu cu prea mult entuziasm.

Iar Bu... probabil ca ar putea sta la cozile interminabile din Gara de Nord sau similar :D... sau sa traga o fuga pana acasa...

Elena said...

Si Vlad al meu refuza cu incapatanare sa-si faca buletin de Bucuresti. Acum am mers pana la Bacau ca sa-si faca din nou carnetul (l-a pierdut), iar lui i se pare ok sa facem cate un drum de 300km ptr un actulet cat de mic. Doamne fereste sa para mai putin moldovean :)))
Iar Vladut NU este bucurestean, este un mini-moldovean :)

Zu said...

Noi avem o combinatie genetica de temut :-)), mai ales daca ne gandim ca si sotul si eu suntem doi caposi, pfff...

Voua nu v-a cerut la actele pentru indemnizatii de copil hartie din orasul sotului cum ca nu a depus cerere acolo??? Ca pe noi ne-au tot omorat cu asta, de-mi venea sa-i fac buletinul eu singura :-)).

Elena said...

Nope, negatie din Bacau n-au cerut ... dar ne-au cerut sa aducem din sect 4 unde s-a nascut. Noi stam in sect 3 si mi s-a parut ca lista de documente necesare ptr indemnizatie e f scurta si de bun simt. Nimic absurd.