26 November 2009

Mos Craciun in blogosfera





Am participat la Mos Craciun in blogosfera si am primit cadou... Eeeeeeeeee... Nice. Mosul nostru a fost Rox, careia ii multumim frumos, bebe s-a bucurat mult de cadou, dupa cum se vede si din poze, nu mai avea rabdare si incerca sa traga de el in timp ce eu ma luptam sa-i fac poze. Evident ca ideea este sa il bage in gura, ca asta e fixul pe moment :D... De aceea nici nu avem multe poze dupa aceea, pentru ca eram ocupata sa le salvez de hapaila :-)).

Si avem si o urare, dar pe aceea o tinem secreta, doar pentru noi :-). Multumim frumos, Rox si Darie, Sarbatori Fericite! si voua, pline de bucurii si cadouri :-)).

Azi am aflat ca a ajuns si cadoul nostru, pfff, ne bucuram mult, a fost o intreaga nebunie cu el. Speram sa placa, l-am trimis cu mult drag si am incercat sa-l ambalez asa cum ar ajunge un cadou sub brad, dar evident ca, din motive care imi scapa, de pe tot bulevardul meu au disparut funditele si panglicutele, de aceea am si intarziat cu trimiterea lui, dar pana la urma am zis ca mai bine sa ajunga la timp decat sa aiba fundite :D. Oricum, mi-a ridicat ceva probleme de logistica, pentru ca nu vroiam sa se strice ambalajul, asa ca m-am apucat sa-l mai ambalez in pungi si abia apoi in hartia maro, de posta... pfff... stiu, e o boala grava :D.

5 comments:

Anonymous said...

Bravoooo !! Un alt Mos harnic!!! Sanatate si numai bine!!! Pupici!!

ILANA ANDREEA said...

:)) Deci voi erati! Multumim de cadou! Foarte ingenioasa si impachetarea, special pentru nerabdatori ca mine...Am tras de hartia maro si am gasit...alta hartie colorata!! :))) Mi-am dat peste manute si am batut in retragere...in fond, e cadoul Ilanei :)) Abia astept sa i-l dau diseara!
Pupi!

Danae said...

Ce fain!
Ce concentrat e cu jucarioara... oare cum ajung la ea?

Rox said...

Aaaaaaa, ce fain ca a ajuns!
Ce curios era sa vada ce e acolo!Tare ma bucur!
Eh, hartie frumoasa specifica Craciunului am vrut si eu, dar madamele de la posta MEA au o boala cu hartia alba si cu scotch-ul mult!
Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

Zu said...

@abramburika: se pare ca s-au nimerit la fix cadourile, cel pe care l-am trimis si cel primit au sosit cam tot atunci :D

@Ilana Andreea: :D sper sa va placa, e mai greu de ales pentru ca nu stiam ce anume prefera, plus ca eu am copil de 9 luni, pfff, ma tem ca sunt in tema doar cu jucariile care canta :-)))... asa ca m-am invartit ceva in jurul cozii si pana la urma am mers pe ceva ce mie mi s-a parut interesant si mai aparte, ca realizare...

@Danae: :-)) era foarte preocupat- si, fantastic, de cand a vazut pachetul parca a stiut ca e ceva interesant acolo :D

@Rox: Da, si vad ca ajuns sincronizat :-)).

Cu hartia, multumim pentru intentie, dar bebe e inca mic, nu apreciaza hartiile decat daca sunt gustoase... cum eu am avut de trimis la o domnisoara mai mare, m-am gandit ca ei poate ii face placere asa ceva.