30 November 2009

Duracell

Sambata am pus chit. La gresie. In jumatate de casa. In fine, eu deja o tulisem de acasa la faza asta, cu copilul din dotare si mama aferenta (= bunica). Ne-am dus la Bro' acasa (el fiind carabanit din tara :D) unde am hranit pestii si bebe a inspectat tot ce a prins. Timp de cam doua- trei ore, in care l-am tot pescuit de pe langa prize, DVD-uri si obiecte fragile. Apoi am mers la o aniversare (baietelul de doi ani al unor prieteni) unde, ha, realizare majora, am reusit sa-i facem pe cei doi (aniversatul si odrasla) sa coabiteze pasnic :-)). Si bebe a bagat in gura toate jucariile bietului copil :D. Ok, si eu am mancat tort in forma de Thomas (trenuletul), bine???

Apoi Bu ne-a dus la mama, unde bebe ne-a terminat pe amandoua cu energia lui teribila, in conditiile in care, totusi, fusese o zi plina, zau asa... si acolo am stat pana cand Bu a reusit sa puna casa cat de cat in ordine. Adica pana pe la 9 seara. Dupa care am culcat, finally, copilul si am sters de praf tot ce ne-a iesit in cale, pana am cazut amandoi lati.

In fine, nu inainte de a decide ca noua porecla a izvorului nesecat de energie (capabil sa termine mama, bunica, tata si tot ce mai gaseste in zona) este Duracell :D.

Duminica l-am sarbatorit. Impreuna cu bunicul, aniversare de suflet zic eu. Si a primit la haine... pfff, de la o tona de pijamale pana la costum de iarna, jacheta tricotata de bunica si set finut de copil elegant. In ritmul asta, ii fac zestre :D. A, sa nu uitam tricoul inscriptionat de la bunica :D.

Azi l-am dus la Afi. Sa vedem si noi... sa ne mai frasuim. Imens, musai sa las copilul acasa cu tati si sa plec la patrulat in legea mea.

A, ca tot ziceam de tati: bebe spune "ta-ta". Nu prea mai spune "ma-ma", se pare ca e ori una, ori alta... acum suntem la faza cu tata :-).

Maine e zi libera. Speram si frumoasa, sa mai iesim la soare in parc, pe o bancuta... ca soparlele... alea batrane, terminato-epuizate de Duracell :-))...

5 comments:

mariamirabela said...

Aoleu, pai parca bebe Zu dormea mai tot timpul! Sau intre reprizele de somn este Duracell? Asa mai inteleg si eu, ca dupa atata somn trebuie sa consume cumva energia!

Cand mai iesim in oras?

Zu said...

S-a cam dat peste cap cu somnul, de cand ii tot bubuie in cap cei cu izolarea blocului... Si Duracell e pentru ca e curios, bagacios, scotocitor, argint viu :D.

Zu said...

A, am ratat ultima intrebare, scuze. Vineri?

mariamirabela said...

Hmmm, vineri bag o sesiune rapida de shopping ca nu am cadeau pentru Printzul Consort pentru Mosul ce sta sa vie. :) Saptamana viitoare, anyone?

Zu said...

Well eu mai pot luni si vineri sigur, poate si joi... pe restul le-am umplut deja :-))... Hai sa vorbim pe mail, eventual.