04 November 2009

Concursuri

Bebe particpia la concursuri. Nu, sa o luam in ordine: mama lui bebe participa la muuulte concursuri. Asta pentru ca mama mamei lui bebe trimite mai toate taloanele din reviste... Asa ca mama lui bebe participa indirect. S-a inteles ceva??? :-))

Iata insa ca am trimis si eu, pentru bebe, la cateva concursuri. Si am castigat:



Ultima se numeste antemergator (??? cei de la Fisher Price ii zic walker...) si a sosit dupa ce am adunat cu sarg ursuleti- puncte (don't ask) si deja il asteptam de ceva timp cu mare nerabdare, ca odrasla ma cocosase. Bebe, care este la faza de mers inca relativ pe varfuri si musai tinut de ambele manute (nuuuuuuu, nu merge doar cu una...), s-a speriat intai de magaoaie. Era prea rapida pentru el. Asta era saptamana trecuta. Ieri l-am vazut ca se ridica singur si pleaca la plimbare prin sufragerie. N-am zis nici pas, l-am lasat, sa vad ce face. S-a proptit in canapea si acolo a ramas, usor frustrat, caci nu stie sa ia curbe... asa ca am ajuns la faza doi a mersului: el strabate o latura a sufrageriei, eu il intorc, merge in partea cealalta, iar il intorc si tot asa... zau, daca il invat sa ia singur curbele coloana mea poate sa respire linistita :D...

13 comments:

Andreea Badran said...

Asta e foarte bun, ii stimuleaza mersul si nici medicii ortopezi n-au nimic impotriva lui cum au impotriva premergatorului clasic. Si Philip are unul, tot de la Fisher Price, un pic diferit. Cred ca a facut km intregi cu el, atat in casa cat si in parc. Atat el cat mai ales ceilalti copii. Keep walking bebe Zu!

Unknown said...

Si bebe al meu are ceva in genul asta, cu o pianina in culori tipatoare, plus volan si luminite, basca muzicute de vreo 8 felluri. sincer mai bine sa ma piuie toata ziua decat sa raman stramba de spate.

adra_bell said...

Eva a avut antemergator geanta postasului, f folositor, il luam si p-afara.
Da si mie pontul cu ursuletii ca am unii care misuna prin casa. De la Pampers, nu?

lore said...

Aaaa... ce e cu ursuletii?
Noi foloseam Libero din UNgaria, da' de cand ne-am relocat, vom cumpara mai des Pampers.
Stiu de o promotie la Carrefour cu inimoare, da' de ursuleti nu mi-a zis nimeni nimic.
Felicitari pentru premii, sunteti norocosi!

Zu said...

Noi vroiam sa-i cumparam oricum asa ceva lui bebe, insa dupa ce am nascut am primit prin posta pliantul pentru promotie, de la Pampers si asta era cel mai mare cadou. Din ce stiu eu, nu poti participa la promotie fara pliant si promotia a fost (ca in decembrie se incheie) doar pentru cele care au nascut anul acesta... nu imi e clar, insa stiu sigur ca au datele mele din maternitate. Daca va intereseaza, merita sunat la P&G si verificat ce si cum, sau parca pe site-ul http://www.pgbalkans.com/ erau regulile de concurs...

Imi facusem socoteala ca prin toamna- iarna il am, insa nu ma asteptam ca bebe sa porneasca la mers asa de repede, de aceea am tropaduit nitel pana cand a ajuns :-).

Zu said...

De promotia cu inimioare nu stiu, ce e?

Aimee said...

premergatorul e foarte bun pentru bebe tau pentru ca trebuie sa se ridice singur in picioare si sa invete sa il impinga..., dupa parerea mea e mult mai bun decat cel colac cu rotite si scaunel in mijloc care se misca si din sezut, atata timp cat dai din picioare :).

Zu said...

Inteleg ca ala e premergator si asta antemargator :D... si multa lume mi-a recomandat sa nu folosesc premergator asa ca mi-am zis ca o sa incerc cu asa ceva. Vroiam sa ii cumpar unul (nu taman modelul asta), insa cand am vazut concursul, am zis ca merita sa incerc...

lore said...

Promotia cu inimioare e pe www.copilulvedeta.ro, insa premiile sunt destul de saracute, vis-a-vis de costul produselor achizitionate. Eu insa strang la ele in virtutea inertiei, pentru ca oricum ii cumpar deserturi de la Nestle si cereale sau (mai nou) scutece de la Pampers.
Ideea e sa-ti faci cont, cumparaturile la Carrefour (numai de-asta e la Brasov), apoi introduci numarul bonului, cantitatea si produsele cumparate si primesti in schimb de la una pana la 4 inimioare. Cand ai acumulat 50, primesti o jucarie, la 100 o paturica, pentru 200 o geanta sau masa de infasat, la 500 un set port-bebe sau interfon pentru copii ori produse Nestle.
Concursurile tale mi se par mai atractive dpdv al premiilor...

Zu said...

A, primul era dintr-o revista, am trimis un talon... al doilea era de la Nestle, sa trimiti prin sms numarul bonului daca ai cumparat un produs din gama precizata de ei... si ultimul e de la Pampers, sa aduni ursuletii- puncte de pe pachete, cu precizarile facute intr-un comentariu anterior...

mariamirabela said...

La multe luni, bebe Zu! Astazi este ziua ta, stiam eu, stiam eu! De cand imi tot pun remindere mentale sa uit! :)

Si o intrebare: unde se gasesc ursuletii astia pe pachetul de Pampers? Se gasesc si la pachetele Pampers Premium Care? Ca eu i-am cautat pe pachetul nostru si nu i-am gasit!

lore said...

La multi ani pentru cele 9 luni! Keep counting!

Zu said...

:-)) multumesc, multumesc...

Ursuletii sunt doar pe pachetele de Pampers din cele vechi si pe cele de servetele...