31 October 2009

Redescoperire

Imi era dor de WASP, iar pe la minutul 1:50 din piesa de mai jos debuteaza unul dintre motivele pentru care imi plac atat de mult si am sa ma duc in continuare la concertele lor- o schimbare de ritm superba, de ascultat cu volum maxim (ok, de cei carora le place genul acesta de muzica :D). Nu cred ca am sa uit reactia asistentei cand am sunat, insarcinata fiind, sa intreb daca pot sa ma duc la concerte la Whitesnake, Metallica si Iron Maiden, la care aveam bilete de dinainte de graviditate si de, ma gandeam ca boxelele alea uriase poate nu sunt ok pt bebe. Raspunsul nu s-a referit la sanantatea fatului, ci mai degraba la sanatatea mea mentala, continand o urma de mirare si mila pentru mine: "daca va place..." :-))

2 comments:

Anonymous said...

buna :)

la wasp vroiam sa merg si eu, numai ca se tine la arenele romane dar in cort
am mai fost la un concert similar si sunetul in cortul ala de pvc are o calitate execrabila :( am plecat plina de nervi
nu vreau sa iti stric cheful :) doar sa te avertizez ca din pacate s-ar putea sa nu fie cum te astepti

eu iti urez totusi distractie placuta :) poate de data asta o sa fie mai ok ... astept un review :)

ana

Zu said...

:-)) am fost eu pana la Cluj sa-i vad, pe un aeroport obscursi m-am minunat de ce au fost si ce-au ajuns... acum m-oi duce si aici...

Multumesc pentru informatii, cred ca Manowar a fost cea mai mare dezamagire so far, tocmai pentru ca ma dusesem cu sacii incarcati de sperante :D... :-))