21 October 2009

Ratustele mele...

... pe apa s-au dus... Si duse sunt, pentru ca odrasla si cu mine am regasit The Memory Stick, cel cu muzica pe care o asculta mami cand conducea cu bebe in burtica si cum am decis ca piticot este destul de mare sa mai asculte si altceva, acum ne delectam cu Stairway to heaven.

Si pentru ca tot veni vorba de muzica, iata ceva care merge taaare bine cu ziua de azi:

(da, stiu, mi s-a dat sa ascult si m-am corupt...:D)

In rest: avem caldura!!! avem soare!!! astea de bine, ca cele de negativ... m-am dus eu ca o floare la geam sa ma uit la ziua insorita de afara si mi-au cazut ochii pe masinuta mea... pfff... deci eu de la etajul 8 pot sa vad cum e tabla infundata!!!!

A, si am avut o conversatie inedita cu mama care m-a intrebat de masina (in timp ce eu ma minunam in sinea mea ca de unde a aflat asa de repede) si apoi, cand am inceput sa-i povestesc de ultima pana de curent, mi-a explicat ca stie, ca a citit pe blog... :D (da, ea zice ca pot sa scriu o carte... :-)).

2 comments:

Andra said...

Noi ne-am reprofilat pe IRIS pt ca fata si-a adus aminte ca era inca din burtica fan al lui "Chisti De la Ilis". Sa va fie de bine "diversificarea" muzicala. :)

Zu said...

:-) multumim frumos. A fost dragut prima data, cand i-am lalait un cantec si fiind in engleza... se uita la mine socat, ce naiba limba vorbesc eu acolo??? :-))