31 August 2009

Dinte, dintisor... dinti

Are un dinte!!!!! Cand renuntasem sa imi mai bat capul cu problema, dupa ce l-am cautat de dinti cam doua luni, amenintata de diversi ca "uite cum saliveaza, sigur ii ies dintii" si nimic... pac, un dinte! Mic, alb, colturos, ma zgarie la deget si imi face odrasla cam maraita.

Cum l-am descoperit? Pai nu l-am descoperit eu, ca doar renuntasem sa il mai caut pe la gingii... l-a vazut o prietena ieri, cand am mers impreuna in parc. Ea a comentat incantata "si iti iese si un dintisor..." iar eu am sarit, wow, "ii iese un dinte???"... "pe bune???"... oooo, stai sa vad...

Acum bebe morfoleste tot ce ii iese in cale si se vaicareste. In curand o sa incep si eu sa ma vaicaresc :-)).

6 comments:

Ceska777 said...

Asta fiindca ati scapat prea usor de colici-glumesc. Iaca vin dintii, va fi cand mai greu cand mai usor. Noua ne mai lipsesc doar patru masele...... oare ce vine dupa "dinti"?!

Monica said...

vaaai, trebuie sa vedem si noi o poza cu iepurasul cu un singur dintisor :D

pupici

Zu said...

:-)) chiar ca am rezolvat usor la colici... Acum avem frigiderul plin de jucarii de dentitie (am primit multe cadou) si tubul de Calgel aproape, insa so far nu e chiar asa de rau. Doar ca am inteles ca se pregateste o eruptie intreaga, mai multi dinti stau gata de lansare asa ca nu stiu ce ma asteapta :-))

Poze inca nu avem la dinte, nu am reusit sa il prindem, omuletul nu se lasa ademenit sa deschida gura :-(

mariamirabela said...

Exact la asta ma gandeam si eu cand ma vaicaream cu Degetzica in brate ca o sa innebunim pana la 3 luni cand scapa de colici: stai asa, ca dupa colici vin dintii! :)

Felicitari pentru primul dintisori, ce repede a trecut timp, nu incetez sa ma mir cum parca ieri citeam ca ai nascut si acum aveti aproape 7 luni!

Zu said...

... si eu ma gandeam la fel. dar am avut parte de o perioada buna de liniste intre :-).

Da, nici mie nu imi vine sa cred ca are 7 luni si e asa mare, cred ca mai ziceam undeva ca in magazine tot haine de bebelusi mici imi vine sa ii iau :-))- o sa vezi ca te trezesti cu Degetzica la trei luni si nici nu o sa iti dai seama cand a trecut timpul.

dinti albi said...

Foarte interesant articolul!