12 July 2009

Weekend

Cum o mare parte din blogosfera cu copii e pe la Bran (uuuuuuuuu, nice), sa zic si eu ca m-am frasuit prin zona, nu??? Pentru ca am fost la munte. Si acum si copil si anexa (=Bu) au cazut la datorie, fiecare prin alta camera, asa ca prin casa e liniste si eu sunt huhurez (de ce naiba??? sa vezi ce o sa mor eu de somn mai tarziu...).

Asadar: am plecat tacticos, alene si agale, dupa o trezire lenesa si o pendulare intre "ne urnim sau nu"... cu bagaje facute linistit si nema stres- cred ca eram bolnavi sau ceva :-)). Pe chestia asta am ajuns la munte pe la 14.00 dar who cares, a fost frumos, chiar daca a plouat... si a plouat- turnat apa nonstop, tot se mai poate iesi pe terasa si aerul e altul ca cel de la Bucuresti. Plus ca am batut tot- terci- mar- distrus la rummy, ooooo, mighty me!!!! Cu somnul a fost ciudat: din motive care imi scapa am visat ca tot umblam sa cumpar pungi de gunoi pt cosul special de scutece si ba se inchidea magazinul in fata mea, ba alte minunatii de-astea... aiurea subiect de vise mi-am gasit si eu... Ok, o explicatie ar fi ca erau in planul de cumparaturi, alaturi de cadita mai mare (omuletul nuuuu mai incape in cea curenta, da din labute si ma stropeste toata) si de parasolar de bebe, chestiuni pe care am reusit sa le cumparam si sa le si plimbam o tara pe la munte, ca asa suntem noi, mai ticniti de neam :-))...

Plecati de dimineata pe ploaie (again), am aterizat la Bucuresti la timp sa ne intalnim cu doctorita care ne-a informat, ooo, ca piticot se transforma in lungan: de la 63 cm a sarit la 70 in doar patru saptamani- asteptam curiosi masuratorile de luna viitoare.

A, si remember povestea de aici??? Well, suprarealismul continua: convinsa de Bu sa ma declar pe mine sofer, m-am procopsit deunazi cu o amenda pe numele meu si trei puncte luate, fara ca macar sa fi condus :-)) !

2 comments:

Unknown said...

Toata lumea pleaca la munte, numai noi stam acasa! :(

Zu said...

Noi ne tot vanturam intre munte si casa- plecam des si stam putin :-))