14 July 2009

New one

In fiecare zi ma lovesc de alte aspecte ale noului meu job de parinte. Acum am ajuns la faza cu ambalarea jucariilor si descarcerarea lor (ce le fac nene astia, cum le leaga, priponesc in cartoanele alea de nu mai ies de acolo???).

Taman am castigat o jucarie- testoasa vorbitoare, ooo happy me. Moarta de curiozitate, ca un copil mic :-), m-am gasit sa o desfac... Intai am tras de cartonul ala pe toate partile, incercand sa deschid ambalajul ca o lady, insa nu mergea cu delicateturile si ruptul scotch-ului bucatiiiica cu bucatiiica, asa ca mi-am bagat unghiile in el si l-am rupt. Fericita ca am ajuns la zdranganea, dau sa o scot. Neeeeeee, era bine ancorata cu niste sarmulite care se rasuceau si incolaceau ceva teribil... am incercat eu sa le descalcesc, dar n-a mers, asa ca pana la urma am bagat foarfeca in ele. Si cand am scos-o, finally din cutie, inventia diabolica mai avea si niste sarmulete rasucite ingenios pe dupa roti, sa mai trag si de alea, pfff... Si pentru ca tot manevrand-o eu asa apasam din greseala pe diverse butoane, in tot timpul asta dracia aia de jucarie zambitoare vorbea, enuntand cu volum maxim: "unu!", "triunghi!!!", "patru!!!" sau, mai rau, incepea un cantecel asurzitor despre numarat... pana cand am ajuns la produsul concret eram jumulita toata, plina de draci si imi venea sa arunc dracia vorbitoare pe primul geam, cu tot cu cantecelele ei entuziaste...

5 comments:

Ceska777 said...

Asta e doar inceputul! :-)

Zu said...

Ma tem de viitor :-))- oare o sa ajung sa umblu cu o foarfeca in geanta??? :P

mariamirabela said...

Si un cutter si un cutit! Cu astea am umblat eu in geanta vreo doua zile dupa ce am dus ambalajele de la biblioteca la borcanul de reciclat. Pentru ca am decis ca le maruntim acolo, nu de acasa. Si apoi am uitat sa scot armele albe din geanta de ma loveam de ele de fiecare data cand bagam mana sa scot ceva! :)

Andreea Badran said...

Oh da! Si sa vezi masinile care mai au si o bucata de plastic insurubata intre cele 4 roti si pt care, evident, iti trebuie si-o surubelnita ca s-o scoti de-acolo, altfel nu sta masina pe roti si asta dupa ce ai trecut deja prin etapele enuntate de tine.

Zu said...

Cool, toata facultatea am avut in geanta un cutter-bun-la-toate ( de la ascutit creioane pana la taiat colile de hartie), plus uneori chiar pensule sau creioane de desen (chestii absolut atipice pentru o geanta de femeie :-))- se pare ca o iau de la capat...