17 July 2009

Movie

Bu si cu mine am mers la film, for the first time ever de cand am nascut :D, vai ce entuziasm pe capul meu. Am mers la Ice Age 3D si cum era prima data cand vedeam si eu un film tridimensional ma entuziasmam ca un copil mic: cu ochelarii pe nas, mutra uimita si zambet laaarg, emiteam diverse "uuuu, fantastic!!!", "wow!!!", "aaaa!!!", "ooo, ai vazut asta???"...

M-am distrat teribil si ma gandesc amuzata la ziua in care o sa ii povestesc lui piticot, intr-o vreme in care probabil toate filmele or sa fie 3D, cum a fost cand am vazut eu primul meu film tridimensional... Si acum imi amintesc de primul film Dolby Surround- chestie pe care acum o gasesc deja o banalitate- atunci eram la Titanic si cand cadea ceva in apa mi se parea ca reverbereaza in toata sala :-))

4 comments:

Unknown said...

Mi-au placut la nebunie primele doua parti. Mai ales veverita. Patea asta cum a fost?

Aimee said...

Primul meu film 3D si al Deannei a fost Monsters vs Aliens si am reactionat exact la fel. Acum as merge si la Ice Age, mai ales ca a intrat domnisoara in vacanta si trebuie sa o tin ocupata :D.

Andreea Demirgian said...

Zu, fa si matale o cronicutza sa te punem la MMMDB pls:D

Zu said...

Mie mi-a placut, pastreaza reteta celor de dinainte si este bine facut. Practic, am primit exact ce ma asteptam sa vad, in sensul bun al ideii :-).